Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 10, 2010 22:37 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

Tylko przeleciałam, więc nie wiem co mi uciekło, ale to nieważne.

Chciałam tylko powiedzieć, że te dziewczyny zabrałyśmy popchnietę informacją, że trzeci chłopak ostatni z 2009 roku 6.. już nie żyje, a był od wielu tygodni "prawie" do adopcji. Te dziewczyny też na 95 proc nigdy by do normalnej adopcji. To się nazywa "etykietka" - były ciągle chore, a jak się okazało u Smarti wysarczyło je po prostu do domu oddać :roll:

Oczywiście jako zdrowe, już takiego zainteresowania nie maja ;) To może im po nóżce złamiemy... :wink:

I tak od serca poproszę, uważajmy na słowa ;) Ostatnio ktos mnie zapytał czy pewien kot ma grzyba, a to był warunek jego pójścia do domu i tu to było...
Ostatnio edytowano Nie paź 10, 2010 22:43 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie paź 10, 2010 22:39 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

wszystko nie jest ważne-kicie tylko są ważne i to aby im pomagać.

Dziewczyny są zdrowe i przekochane-tyle Wam powiem :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 11, 2010 8:12 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

mi tez jest wstyd, ze nie moge bardziej pomoc, jedynie ogloszenia, FB, drobna pomoc finansowa, ale niestety moj TŻ nie trawi kotow - ledwo co nasze trzy znosi :cry: tez mnie to boli, ale wiem, ze Never, Alareipan, Paulina777, Naline robia co w ich mocy, zeby uratowac jak najwiecej potrzebujacych - choc kotkow jest cale mnostwo, a dziewczyn tylko garstka....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 11, 2010 8:33 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

zacytuję, bo kilka stron się trzeba cofnąc by znaleźć kotki

SZUKAJĄ DT
(osobny wątek by się przydał, w tych Paluchowych za dużo informacji jest)

smarti pisze:
tillibulek pisze:Opis-Lala szczupła,piękna o lśniącym futerku.
Przez pierwsze dwa dni była nieufna,nawet się jej trochę bałam...-potem-jak zaufała to na całego...
biega za mną wszędzie,cały czas coś gada,wszystko musi wiedzieć i we wszystkim uczestniczyc..
lubi skakać i wszystko sprawdzić osobiście ale jest na tyle delikatna i mądra że nic nie zniszczyła ani nie zrzuciła :)

urocza,ukochana kocica-aż serce boli że to tylko tymczas i że nie może być moja na zawsze bo inne w kolejce na pomoc już czekają.
wspaniała przyjaciółka,bardzo miziasta i spragniona obecności człowieka i jego uwagi..
Barankująca i nakolankowa jak tylko zaufa.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Sorki za bałaganik w tle ale doba za krótka a zresztą Lalunia teraz rządzi w pralni.
(zaraz będą ładniejsze zdjęcia :) )

Mika-Morunia-puchata i urocza baryłeczka. :oops: Nie wiedziałam że na paluchu tak pasą...
Najbardziej lubi spać na cieplutkim posłanku albo wylegując się z mądrą minką obserwować świat..Przyjazna dla wszystkich,zawsze ustępująca władczej i zazdrosnej Laluni.
Miziasta do granic zmęczenia ludzia. Bucząca z zadowolenia przy byle pogłaskaniu.
bardzo przyjazna dla każdego i cierpliwie znosząca nieprzyjemne zabiegi lecznicze.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obie kicie zdrowe,uwielbiają mieszane suche i mięsko z piersi indyka,mokre raz,max.dwa razy dziennie,
piją mleczko Klara z betaglukanem i lubią wodę.
Bardzo czysto kuwetkują-nie rozsypują żwirku.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon paź 11, 2010 10:17 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

Joluka, o ile mi się nie pomieszało, to chyba wysyłałaś zdjęcia Miki-Moruni do potencjalnie zainteresowanych... nic z tego nie wyszło?

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon paź 11, 2010 10:28 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

nic Ci się Beatko nie pomieszało... - ale nawet nie odbierają telefonu, o odpowiedzi na maila nie wspominając... :evil: - dlatego niestety przypuszczam, że wątpię..... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 11, 2010 11:09 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

a Morunia taka piękna puchata kotka jak marzenie... może się jeszcze odezwą...

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon paź 11, 2010 11:49 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

tillibulek

Post » Pon paź 11, 2010 14:28 Re: proszę nic nie pisać

Kolejne kociaki po sobocie i niedzieli ... :evil:

-----------------------------------------
Obrazek
ID: 0641/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Maść: czarny
Data przyjęcia: 08-10-2010
Obrazek
ID: 0642/10
Data przyjęcia: 08-10-2010
Obrazek
brak danych
Obrazek
ID: 0645/10
Maść: czarno-biały
Waga: 4,000
Data przyjęcia: 09-10-2010
Obrazek
ID: CCXXX/10
Data przyjęcia: 09-10-2010
Obrazek
ID: 0649/10/K
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Maść: czarno buro biały
Waga: 4,000
Data przyjęcia: 10-10-2010
Obrazek
ID: CCXXXI/10
Obrazek
ID: 0650/10/K
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Maść: bura pręgowana
Waga: 5,000
Obrazek
ID: 0652/10
Maść: czarna
Waga: 0,500

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pon paź 11, 2010 16:20 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

smarti pisze:
tillibulek pisze:Opis-Lala szczupła,piękna o lśniącym futerku.
Przez pierwsze dwa dni była nieufna,nawet się jej trochę bałam...-potem-jak zaufała to na całego...
biega za mną wszędzie,cały czas coś gada,wszystko musi wiedzieć i we wszystkim uczestniczyc..
lubi skakać i wszystko sprawdzić osobiście ale jest na tyle delikatna i mądra że nic nie zniszczyła ani nie zrzuciła :)

urocza,ukochana kocica-aż serce boli że to tylko tymczas i że nie może być moja na zawsze bo inne w kolejce na pomoc już czekają.
wspaniała przyjaciółka,bardzo miziasta i spragniona obecności człowieka i jego uwagi..
Barankująca i nakolankowa jak tylko zaufa.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Sorki za bałaganik w tle ale doba za krótka a zresztą Lalunia teraz rządzi w pralni.
(zaraz będą ładniejsze zdjęcia :) )

Mika-Morunia-puchata i urocza baryłeczka. :oops: Nie wiedziałam że na paluchu tak pasą...
Najbardziej lubi spać na cieplutkim posłanku albo wylegując się z mądrą minką obserwować świat..Przyjazna dla wszystkich,zawsze ustępująca władczej i zazdrosnej Laluni.
Miziasta do granic zmęczenia ludzia. Bucząca z zadowolenia przy byle pogłaskaniu.
bardzo przyjazna dla każdego i cierpliwie znosząca nieprzyjemne zabiegi lecznicze.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obie kicie zdrowe,uwielbiają mieszane suche i mięsko z piersi indyka,mokre raz,max.dwa razy dziennie,
piją mleczko Klara z betaglukanem i lubią wodę.
Bardzo czysto kuwetkują-nie rozsypują żwirku.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon paź 11, 2010 22:10 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Tillibulek dzięki za gumtree :1luvu:

Jakieś opcje dla dziewczynek są, ale wszystko mglistę. PROSZĘ POMÓŻCIE JE OGŁASZAĆ, PODZWOŃCE PO ZNAJOMYCH :!: KOTKI SĄ ZDROWE, CZYSTE, BEZPROBLEMOWE :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon paź 11, 2010 22:42 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

alareipan pisze:Tillibulek dzięki za gumtree :1luvu:

Jakieś opcje dla dziewczynek są, ale wszystko mglistę. PROSZĘ POMÓŻCIE JE OGŁASZAĆ, PODZWOŃCE PO ZNAJOMYCH :!: KOTKI SĄ ZDROWE, CZYSTE, BEZPROBLEMOWE :!:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto paź 12, 2010 7:50 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

alareipan pisze:Tillibulek dzięki za gumtree :1luvu:

podzwonic to niestety nie mam po kim, mialam jedna znajomą, ktora chciala kotka, to juz dostala (moja sis znalazla małą burasie na podworku) :wink: :wink:
ale ogloszenia bede robic, tylko musze niestety robic podwojnie, bo na wiekszosci portali nie mozna oglaszac w jednym ogloszeniu kilku kotow... wiec wiecej czasu sie na to schodzi

ja jestem w stanie umiescic kicie na ok. 10 portalach, ale jest jeszcze CatAngel, ktora robi ogloszenia za drobną opłatę (ok. 20 zł - mozna wybrac portale, na ktore ma wrzucic te ogloszenia) - CatAngel robi to duzo sprawniej niz ja :oops:

tillibulek

Post » Wto paź 12, 2010 9:14 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Mika jest ogłoszona na:
1) gumtree
2) adopcje.org
3) koty.pl
4) adopcjakota.pl
5) cafeanimal.pl
6) animalia.pl
7) miau.pl
8) przygarnijzwierzaka.pl
9) kocidom.waw.pl
10) tusprzedaj.pl

musze odpoczac ;)