Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Efcia1 pisze:No właśnie, ci którzy chcieliby pomóc mają zatrzęsienie kotów. Ci którzy ich nie mają boją się choroby. Nic, tylko usiąść i płakać
jhet pisze:szczepienie na białaczkę nie jest polecane, jeśli nie jest to absolutnie niezbędne - dlatego smarti, odradzam ci szczepienie wszystkich swoich kotów. Może co innego, gdybys chciała jakiegos kota na stałe zostawic, ale dla tymczasa lepiej nie ryzykowac... Sorry, ale rezydenci zasługują na to, by tymczasowanie nie odbywało sie ich kosztem.
jhet pisze:szczepienie na białaczkę nie jest polecane,
ket pisze:Śledzę wątek tego kotka i na facebooku i tutaj. Wklejam, wysyłam i czekam......
Ma takie oczy......
Musi znaleźć domek, ja ze swojej strony mogę dać 200 zł żeby kotek trafił do ciebie. Może ktoś jeszcze się dołoży i w końcu białasek znajdzie dom ?????? PROSZĘ !!!!!!!!!!!!
P.S. Jak przekazać pieniążki ????????
Efcia1 pisze:Słuchajcie, bez sensu teraz na gwałt szczepić stada zdrowych kotów, żeby dać dt białaskowi, nie mamy tyle czasu. Ale można pomóc inaczej: jeśli ktoś weźmie na dt kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=117861&start=0
to ona zwolni miejsce dla białaska. Błagam, niech ktoś ją weźmie, kicia jest cudna, powinna szybko znaleźć domek, tym bardziej że ma bardzo dużo ogłoszeń, a białasek długo w tej klatce nie pociągnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot] i 159 gości