probowalam roznych wersji najpierw sama siatka (3200!!!)
potem pol na pol szklo z siatka (2950 chyba)
przesuwane okna w loggi
i to naprawde nie jakiejs olbrzymiej
U Damorka to chyba jest cena za metr biezacy albo kwadratowy - kolo 90 zl bylo kiedys, nie wiem, jak teraz.
Mnie zrobil lokalny "zlota raczka" z tym, ze mam siatke, bez przesuwu. Spora loggia. Zaplacilam 170 zl plus materialy kupilam ja. Moge podac namiary na pw, jakby ktos byl chetny - aktualne tylko na Tarchominie.
Kochani, wczytuje sie w wątki o siatkach od około godziny, ale nie moge znaleźć, tego czego szukam..
Chodzi mi o adres firmy, która wysyłkowo sprzedaje sieci rybackie, wiem, ze było to kiedyś podawane. Prosze o namiar - dziekuje z góry
Z uporem maniaka będę prosić, bo chcę zamienic prowizorke na porządne zabezpieczenie, kociaki sa sprytniejsze od nas;) Zalezy mi na czasie, prosze - bo autentycznie nie moge sie za nic dokopać do tego postu..
Cytat z podstrony miau.pl o zabezpieczeniach: "Kontakt do producenta sieci rybackich, który wykonał na zamówienie siatkę dla Druidów, Moni i kilku innych uczestników kociego forum:
Franciszek Rozmiarek -mistrz powroźniczy, tel dom. 061/ 819 07 09, tel kom. 602 46 55 76,
602 12 54 37"
My mamy siatkę od tego pana, drugi rok nam służy już.