sabina skaza pisze:ma się z toba skontaktowac mpacz78- bo pracuje we wrzeszczu i przejmie od ciebie te skarby
Już się skontaktowałyśmy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:ma się z toba skontaktowac mpacz78- bo pracuje we wrzeszczu i przejmie od ciebie te skarby
mpacz78 pisze:Mówiłam Ci Sabina o tym, dokładnie miesiąc temu na spotkaniu w Barbadosie, że ja chcę łapać tam na sterylki tylko trudno się z karmicielką umówić.
Podobno październik ma być jeszcze ładny, więc można by łapać na sterylki.
Może spróbować pozyskać fundusze na sterylki od właścicieli barów, jak mówiła Monia K. , nasi weci pewnie zgodziliby się w takiej akcji po 100zł robić te kocice.
Nie wiem ile jest tych kotek do ciachnięcia ...
Ja zawsze jak tam byłam to było wcześnie rano, knajpy były zamknięte - nie rozmawiałam z nikim. Trzebaby pojechać w godz. pracy knajp - mi trudno.
Ja jak mówię łapać mogę i wozić do weta ale wyłacznie wcześnie rano, potem musze być w pracy.
mpacz78 pisze:APEL O POMOC:
Zadzwoniła do mnie jakaś pani z Wejherowa
(przy okazji: mój nr tel dostała w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami - po pierwsze zastanawiam się skąd TOZ ma mój nr tel, a po drugie dlaczego odsyła do pkdt ludzi dzwoniących do nich)
Pani ma problem z nadpopulacją kotów w piwnicy gdzie mieszka i koty dokarmia. Potrzebuje pomocy w sterylkach, ale tylko w łapaniu, pani ma zaprzyjaźnionego weta 5 min. od tego miejsca, więc z transportem nie ma problemu, pani ugada się z tym wetem i zapłaci za te sterylizacje. Potrzebuje tylko pomocy w łapaniu: większość kotów jest w miarę oswojona ale pani nie wie czy byłaby w stanie zapakować w transporter, jedna kotka tylko jest bardziej nieufna - nie podchodzi do człowieka. Wszystkich kotów jest tam 11, nie wiem dokładnie ile z tego to kotki.
Potrzebny ktoś z doświadczeniem w łapaniu kotów.
Ja mam za daleko do Wejherowa aby pomóc, może któraś z dziewczyn z Rumi by mogła, myślę, że pani byłaby w stanie też zwrócić koszty za dojazd - trzeba pogadać.
tel do pani: 502 012 534 begin_of_the_skype_highlighting 502 012 534 end_of_the_skype_highlighting
KarolinaS pisze:Uwaga
facet pod nr 5041715.., poszukuje kota do domu; mieszka na wsi, w kojcu ma Rotweillera, który jest wypuszczany wieczorami na podwórko; na pytanie o stosunek psa do kotów i ewentualne zabezpieczenie przez atakiem stwierdził, że "kot jet szybki i chyba powinien uciec przez 90 - kilowym psem"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 28 gości