Obiecuję, że nigdy więcej nie przyjdę

Albo nie, wręcz przeciwnie, przyjdę jeszcze dziś wieczorem. Z TWOIM MARMURKIEM

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:![]()
![]()
Obiecuję, że nigdy więcej nie przyjdę![]()
![]()
Albo nie, wręcz przeciwnie, przyjdę jeszcze dziś wieczorem. Z TWOIM MARMURKIEM![]()
Wielbłądzio pisze:Cieszę się, że się cieszysz. Wiem, że nie możesz się GO doczekać![]()
Dobra rada na wstępie: kup duży zapas Ajaxu, Domestosa i papierowych ręcznikówVitopar podobno masz.
Wielbłądzio pisze:Nie ma sprawy, przyniosę ci ten mój nowy. Po oddaniu Juliana nie będzie mi już do niczego potrzebny
Wielbłądzio pisze:Dzień dobry
Jakiś czas temu, tuż po tym, jak kupiłam w zooplusie duży zapas (72 puszeczki) busiakowej Cosmy, Księżniczka Buszita stwierdziła, że nic z tego. Znudziło jej się, nie będzie jadła, teraz chce fileciki Sheby, ewentualnie Animondę Rafine. Co było robić, zamówiłam Animondę i Shebę. Zdążyłam je odebrać, kiedy Księżna zmieniła zdanie: Animonda i Sheba też się nie nadają. Przez kilka dni jadła wyłącznie suche. Wczoraj wieczorem, na próbę, wyłożyłam Busiaczkowi do miseczki Cosmę - i co? Wylizała do samego dna
No cóż, chyba szkoda, że w międzyczasie zdążyłam już połowę tej uprzednio wzgardzonej Cosmy rozdać
![]()
Ale dobrze mi tak, mam za swoje. Nie trzeba było zwyczajnemu zabiedzonemu dachowcowi z radomskiego bidula przez parę lat uparcie wmawiać, że jest jakąś tam Królewną![]()
Oszczane drzwiczki szafki w kuchni
Wielbłądzio pisze:Wiesz, jest bardzo prawdopodobne, że za tydzień albo dwa Królewna znów zmieni zdanie![]()
... Poza tym mam tylko 8 sztuk saszetek w sosie, tacek (takich jak Ty zamawiasz)Buś nie tyka.
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Wiesz, jest bardzo prawdopodobne, że za tydzień albo dwa Królewna znów zmieni zdanie![]()
... Poza tym mam tylko 8 sztuk saszetek w sosie, tacek (takich jak Ty zamawiasz)Buś nie tyka.
No to chętnie wezmę, bo na razie nie uzbieram 100 zł., żeby zrobić zamówienie w Zooplusie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 56 gości