Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:dziewczyny! pomóżcie proszę wyadoptować kotki od Figaro 52zawsze to będzie szansa i wolne miejsce w dt dla innej kociej bidki z ulicy
viewtopic.php?f=1&t=108136
Agness78 pisze:jessi74 pisze:dziewczyny! pomóżcie proszę wyadoptować kotki od Figaro 52zawsze to będzie szansa i wolne miejsce w dt dla innej kociej bidki z ulicy
viewtopic.php?f=1&t=108136
PomożemyRobiłaś kiedyś ogłoszenie Odyskowi?
Mam 2 allegro do podmiany na innego kotka, kogo ogłszać?
Czy mogłybyście wrzucić po 2 zdjęcia kotków i opis?
Ciężko przeszukiwać wątki, tak byłoby szybciej
jessi74 pisze:zajrzyjcie - podrzucajcie chociaż - proszęviewtopic.php?f=1&t=117974
jessi74 pisze:zajrzyjcie - podrzucajcie chociaż - proszęviewtopic.php?f=1&t=117974
jessi74 pisze:Kruszyna pisze:Trochę wdepnę z butami i podpytam: znacie jakieś karmicielki na Szczepinie (okolice Inowrocławskiej i Młodych Techników) bądź w okolicach? Dostałam informację, że pojawiła się tam nowa kotka, która niestety nie przypadła do gustu "głównej" karmicielce na blokowisku i ma sobie szukać nowego miejscaKotka prawdopodobnie prysnęła komuś z domu.
Nie znam nikogo w tamtych rejonach, nie wiem, z kim ewentualnie można pogadać.
ja nie znam, wiem, że znać je będzie pani Mila, karmicieleka, mieszka przy Jana Pawła, telefon zna do niej Agness78 ( za każdym razem ją pytam - zamiast sobie zapisać)
i kotkami tam ostatnio interesowała się Agnieszka, która znasz też chyba, zaraz podeslę Ci do niej adres mailowy na PW
Kawon5 pisze:jessi74 pisze:Kruszyna pisze:Trochę wdepnę z butami i podpytam: znacie jakieś karmicielki na Szczepinie (okolice Inowrocławskiej i Młodych Techników) bądź w okolicach? Dostałam informację, że pojawiła się tam nowa kotka, która niestety nie przypadła do gustu "głównej" karmicielce na blokowisku i ma sobie szukać nowego miejscaKotka prawdopodobnie prysnęła komuś z domu.
Nie znam nikogo w tamtych rejonach, nie wiem, z kim ewentualnie można pogadać.
ja nie znam, wiem, że znać je będzie pani Mila, karmicieleka, mieszka przy Jana Pawła, telefon zna do niej Agness78 ( za każdym razem ją pytam - zamiast sobie zapisać)
i kotkami tam ostatnio interesowała się Agnieszka, która znasz też chyba, zaraz podeslę Ci do niej adres mailowy na PW
Bez odzewu z ogłoszeń zgubiono/znaleziono, dzięki Jessi udało się ją umieścić w DS. Przed oddaniem została wysterlizowana (była w ciąży). Od soboty rezyduje na większych metrażach niż moja łazienka.
Jej miejsce od razu zajęły dwa śliczne kocurki działkowe (rudy i rudo-biały) oraz koteczka, którą niebawem umówię na wizytę
jessi74 pisze:kawon - też bardzo się cieszę![]()
![]()
![]()
, kontakt do tego pana miałam od Agness78 , żeby była jasność
![]()
i już pana nie wypuściłyśmy - wydawał się dobrym domkiem
![]()
super że uratowałaś dwa maluszki z działeka gdzie te działki ?
tak z ciekawości podpytam
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Lucky13 i 84 gości