Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Może alergia pokarmowa - ja się tam nie znam na tej rasie ale obiło mi sie o uszy że często to mają
Kruszyna pisze:
Po kolei:
1006/10 2-letni wykastrowany Rudi i jego 2-letnia towarzyszka pingwinka Pipi, chyba niewysterylizowana (1007/10)
886/10 biało-czarny wykastrowany kocur, zaczepialski, wręcz nachalny.
930/10 Śnieżynkai 931/10 Łatka przykryta moją wielką łapą. Wbrew pozorom nie duszę jej tylko miziam, chwilę potem wywaliła się brzuchem do góry
Magdalena424 pisze:wzięliśmy na tymaczas starszą kotę .....
jednak cała jestem w stachu, bo moja kota od wczoraj nie wychodzi spod łózka w sypialni.... widzę, że jest zestresowana obecnością nowej kotyfuka nawet na mnie
i trochę mnie to przeraża...
rozmawiałam wczoraj z Kasią i powiedziała, że to normalne.
Nela- tak została nazwana- siedzi w łazience i miauczy. Ogólnie to ona w domu czuje się pewniej niż moje koty
Magdalena424 pisze:Magdalena424 pisze:wzięliśmy na tymaczas starszą kotę .....
jednak cała jestem w stachu, bo moja kota od wczoraj nie wychodzi spod łózka w sypialni.... widzę, że jest zestresowana obecnością nowej kotyfuka nawet na mnie
i trochę mnie to przeraża...
rozmawiałam wczoraj z Kasią i powiedziała, że to normalne.
Nela- tak została nazwana- siedzi w łazience i miauczy. Ogólnie to ona w domu czuje się pewniej niż moje koty
Nelka ma bardzo zaawansowany kk,
dostaje antybiotyk, niestety nie jest dobrze... strasznie meczy ją ten katar![]()
do zapoznania kotów nie doszło
czy mogę prosić _Leśna_ o sprawdzenie w jakich okolicznościach zostala mała znaleziona i przywieziona do schronu, bo ja wiem tylko że jest z interwencjiżadnych szczegółow... miała numer 953/2010
Magdalena424 pisze:Gibutkowa - nic nie zalecał podawać dodatkowo...
Gibutkowa pisze:Magdalena424 pisze:Gibutkowa - nic nie zalecał podawać dodatkowo...
A chociaż osłonę na antybiotyk? Witaminy? Cokolwiek?...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 98 gości