Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:.she.mam nadzieję że wybaczysz i rozumiesz że wizyta przedadopcyjna powinna być![]()
ja o tym zapomniałam,przepraszam
.she. pisze:chociaż wolałabym, żeby ta wizyta miała miejsce, gdy już ten pierdolnik w domu mi się skończy.
moja siostra, która od wielu lat mieszka w londynie i jakieś 1,5 roku temu adoptowała podobny dwupak, stwierdziła, iż tam łatwiej adoptować dziecko, niż zwierzaka.
Marzenia11 pisze:To poczekam i przyjdę na kawę po remoncie
smarti pisze:ale smiesznie się zgrałyśmy-właśnie
Mrusia i Arni idą do .she. !!!!
i zapomniełam jeszcze dopisać że po .she. dzwoniła inna pani,zakochana w pingwinkach,która chce jednego małego kicia lub kicię-"pingwinka z białymi wąchami."domek niewychodzący zabezpieczony.
pani ma już kotka kastrata 4-letniego i prosiła mnie o wyszukanie jej tego białowąsa-pingwinka skoro Mrusia już zajęta![]()
tak więc melduję posłusznie że szukamy pingwinka lub pingwinki i proszę o ewent. info w tej sprawie-przekażę tej pani.
vega,chyba o wizytę poposzę Marzenię,bo ja,jak wiesz na chwilę wyjeżdzam w piątek.
Pamiętam o umowie i o ankiecie adopcyjnej.
smarti pisze:Marzenia11 pisze:alez super wiadomości
Wrrrrróć!!!! Powinnam napisac tak:
Ależ super wiadomości!!!!!!!
.she. - chętnie Cię poznam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti: zaczynam poszukiwania pingwinka! Mam taką pięknisię, ale wolnozyjącą - cudna, niewiele różniąca się od Mrusi, ale cóż.... najpierw pewnie tymczas z oswajaniem jeśli już... właśnie wróciłam z karmienia małej
a co do zwolnionych miejsc u ciebie smarti to ja bym miała maleńką prośbę.... z wszelką pomocą oczywiście. Ale też bez żadnej presji, naprawdę.
a jaką prośbę?-bo wiesz że Ostróda czeka..
podam Ci na PW maila do pani-napisz że ode mnie.przepytaj panią-b.miła się wydaje.Byśmy kicię oswoiły i bałaby jak znalazł tylko pani musi być pewna i się zdeklarować.
Oprócz tego na wątku Arniaczke-ten pan który szuka bezwzglednie czarnego 3-4 mies.kicia. bo takiego mieli i taki im się marzy-mam do nich tel-napisz jaka jest syt to jutro do nich zadzwonię i potem podam tel tobie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 482 gości