BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! W DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 15:01 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 21:17 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Wto paź 05, 2010 20:26 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Księżniczka pełnym pysiem :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto paź 05, 2010 21:23 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

imbasek właśnie pogonił kota i nawarczał na małą kocinkę :roll: Zdecydownie z głową coś ma nie ten teges :roll: Ale dziś jeszcze przynajmniej nie ma karniaka w łazience, a godzina już późna jest. Grzeczna dzisiaj jest :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro paź 06, 2010 8:46 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:imbasek właśnie pogonił kota i nawarczał na małą kocinkę :roll: Zdecydownie z głową coś ma nie ten teges :roll: Ale dziś jeszcze przynajmniej nie ma karniaka w łazience, a godzina już późna jest. Grzeczna dzisiaj jest :roll:

:roll: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro paź 06, 2010 10:00 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Przecudna jest. Bardzo przypomina moją maupę, tylko jest młodsza.

Moja też jedynaczka ... bo gdyby nie ... echhhh :|

Kciuki jakniewiemco.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro paź 06, 2010 19:42 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

No niestety, czasem bywają takie psychiczne koty :roll: I to zazwyczaj kotki :twisted: Już trzecia taka cholera mi się trafiła. Pierwsza - Żmija mieszka u mojej sąsiadki. Druga Ruda Szprota ma cudowny dom :1luvu: Oby więcej takich.
Teraz Bimboła czeka na dom, bardzo czeka.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 07, 2010 12:41 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Może ktoś szuka swojej Bimboły? :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw paź 07, 2010 20:23 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Mam nadzieję, że ktoś szuka swojej Bimboły, bo Bimboła bardzo, bardzo szuka swojego człowieka.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 08, 2010 19:20 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze, ech... Gdzie ten Twój Domek Bimbasku?
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob paź 09, 2010 7:56 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Nikt nie pyta? :(

Marcelibu

Post » Sob paź 09, 2010 15:04 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

halo, halo domku gdzie jesteś?
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob paź 09, 2010 15:27 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:No niestety, czasem bywają takie psychiczne koty :roll: I to zazwyczaj kotki :twisted: Już trzecia taka cholera mi się trafiła. Pierwsza - Żmija mieszka u mojej sąsiadki. Druga Ruda Szprota ma cudowny dom :1luvu: Oby więcej takich.
Teraz Bimboła czeka na dom, bardzo czeka.

Mi się tez taka maupa trafiła. Nie znosi kotów, nie znosi psów, a i człowieka potrafi chwycić ząbkami, kiedy coś jej się nie podoba. A poza tym słodka jak miodzio.
I nikt nawet o nią nie pyta.
Może założymy klub kocich bullterierek? :mrgreen:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie paź 10, 2010 11:10 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Zniknął mi benerek... pojawia się image, skrót do adresu i pytanie, czy chcę przejść na wątek.

Marcelibu

Post » Nie paź 10, 2010 20:25 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Pewnie się coś zepsuło, pewnie było chwilowe, bo mi już się wyświetla.

Bimbołka prosi o kciuki na jutro.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie paź 10, 2010 20:56 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:Pewnie się coś zepsuło, pewnie było chwilowe, bo mi już się wyświetla.

Bimbołka prosi o kciuki na jutro.

Może znowu padło, bo znowu "image" :( .
Czymamy mocno! :ok:

Marcelibu

[poprzednia][następna]