Kochane, zaraz postaram się odpisać. Kicio nie chce za bardzo sam jeść, więc przydałby się Convalescence i Ornipural. Może też jakaś karma, bo zabiedzony jest mocno. Ale za podrzucanie wątku też będziemy wdzięczni
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kochane, zaraz postaram się odpisać. Kicio nie chce za bardzo sam jeść, więc przydałby się Convalescence i Ornipural. Może też jakaś karma, bo zabiedzony jest mocno. Ale za podrzucanie wątku też będziemy wdzięczni
Oj, jaki bidulek. On jest strasznie zaglucony, dlatego nie może jeść. Karmę wyślę jutro, Ornipuralu blisko nie znalazłam, doślę we wtorek.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
niestety moge tylko podrzucić. Sama mam pod krechą u weta.Między innymi przez takiego biedaka zagłodzonego takze-tylko on jakos wyszedł.Jedne płace,drugie zaciągam.Dzis znów wizyta. Moge tylko podrzucac i kciuki trzymac. Wstyd mi,ze tylko tyle.