kropkaXL pisze:Według mnie to taka sama kotka jak na poprzednim zdjęciu!-Edzina-złapaliście ją w okolicy dawnego mieszkania Milenki?
Tak. Na działce takiego pana, który ma tam domek. To jemu zawieźliśmy klatkę. I jak coś sie złapie to daje nam znać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Według mnie to taka sama kotka jak na poprzednim zdjęciu!-Edzina-złapaliście ją w okolicy dawnego mieszkania Milenki?
kropkaXL pisze:Jeśli to ona,to naprawdę sukces-Mila ja chyba dwa razy łapała i za kazdym razem uciekła!!!!
Edzina pisze:kropkaXL pisze:Jeśli to ona,to naprawdę sukces-Mila ja chyba dwa razy łapała i za kazdym razem uciekła!!!!
No ja się nie dziwię, że uciekła. Wiecie co ta spryciula chciała zrobić? Próbowała podważyć sobie klapke od dołu. Gdyby to była ta wcześniejsza, to by jej się to udało, bo klapka spada na dół i jeśli by podniosła ją do góry, to by wysunęła się pod. Ale ta klatka ma klapke, która spada i otwiera sie do wewnątrz. A druga wsuwana od góry ma blokadę. Naprawdę jest super pomyślana.
kropkaXL pisze:Wolnością sie nie może nacieszyć!-tyle czasu w klateczce siedział,to teraz oszalał z nadmiaru przestrzeni!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 382 gości