Dzień dobry

Giełda minerałów, a dokładnie "Giełda Minerałów, Skamieniałości i Wyrobów Jubilerskich" w Olsztynie jest co kwartał. Chodzę sobie pooglądać ładne kamyki, czasem, jak mam kasę i coś mi się bardzo spodoba, kupię coś niewielkiego. Oczywiście zazwyczaj najbardziej podobają mi się rzeczy, na które mnie nie stać

Nie znam się na kamieniach i ich oddziaływaniu na człowieka, ale lubię patrzeć na ładne rzeczy i dlatego lubię chodzić na tę giełdę. Chociaż teraz więcej było kosmetyków, ziół, znachorów, czytających z oczu i bioenergoterapeutów, niż kamieni. Trochę to nie bardzo, ale co tam. Są też ludzie, którzy ładnie potrafią opowiadać o swoich wyrobach, o kamieniach, i chociaż niewiele z tego zapamiętuję, lubię ich posłuchać. Ludzie z pasją mnie zachwycają - pewnie dlatego, że ja nie mam żadnej

O, przepraszam, mam jedną: moje koty

Wczoraj zrobiłam sesję zdjęciową Gajeczki, nawet wyszło kilka fajnych zdjęć, co mnie ucieszyło, bo mojej czarnej damie trudno zrobić dobre zdjęcie, zawsze wychodzi mi czarna plama

Tym razem jednak sami zobaczcie. Ona jest taka śliczna, zdjęcia nie oddają jej uroku, ale próbować trzeba