3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 09, 2010 10:34 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok: :ok: :ok: hopsaj z rana po domek!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 09, 2010 22:36 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Miałam maila w sprawie Arniego (przez formularz z allegro). Pani opisała warunki - domek wydaje się całkiem fajny. Pani ma już dwa koty (kastrowane), dlatego myślę, że można by było oddać tam samego Arniego, nie koniecznie z Mrusią (może co dwudziesta osoba, albo i gorzej, szuka dwóch kotów razem, chyba więc nie ma co się upierać tak przy tej opcji).
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob paź 09, 2010 22:39 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

*anika* pisze:Miałam maila w sprawie Arniego (przez formularz z allegro). Pani opisała warunki - domek wydaje się całkiem fajny. Pani ma już dwa koty (kastrowane), dlatego myślę, że można by było oddać tam samego Arniego, nie koniecznie z Mrusią (może co dwudziesta osoba, albo i gorzej, szuka dwóch kotów razem, chyba więc nie ma co się upierać tak przy tej opcji).

Ja nie zgłaszam sprzeciwu. Jeśli adopcja dojdzie do skutku zmodyfikuję ich wspólne allegro. Pozostał ogłoszenia Mrusia ma sama.
Ale jeszcze smarti niech napisze, co myśli :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob paź 09, 2010 22:46 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Aha, oczywiście niewychodzący ten domek, w Warszawie, siatki w oknach "na wiosnę" zawsze (może zdejmowane, a jak zimno nie otwierają?).
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie paź 10, 2010 9:55 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Jeśli super domek to oczywiście niech idzie :)
miałby towarzystwo.
w jakim wieku te kotki i skoro są dwa to czemu państwo chcą trzeciego?
proszę o kontakt z nimi -oddam go tylko do domu najlepszego z najlepszych.. :D :kotek:
tzn-powiedzmy sobie jasno-musi to być domek w którym będzie mu lepiej jak u mnie. :lol:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 10, 2010 10:16 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

smarti pisze:proszę o kontakt z nimi -oddam go tylko do domu najlepszego z najlepszych.. :D :kotek:
tzn-powiedzmy sobie jasno-musi to być domek w którym będzie mu lepiej jak u mnie. :lol:

to nierealne :cry: :cry: :cry: poważnie :D :D :D
a może być kryterium: "będzie mu równie dobrze jak u mnie"? :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie paź 10, 2010 10:21 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie paź 10, 2010 12:47 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie paź 10, 2010 13:50 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

@Smarti
my chcielibyśmy przygarnąć Arniego. Rozmawialas z żoną koło czwartku przez telefon (dom z kicią). sprawdz prosze maila bo poszedl mail z ważnym pytaniem...

jerryisback

Od: Nie paź 10, 2010 13:14

Post » Nie paź 10, 2010 14:05 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

jerryisback pisze:@Smarti
my chcielibyśmy przygarnąć Arniego. Rozmawialas z żoną koło czwartku przez telefon (dom z kicią). sprawdz prosze maila bo poszedl mail z ważnym pytaniem...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie paź 10, 2010 14:41 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

przez sekundę rozmawiałam ze smarti - ma teraz kociokwik i gości na głowie, ale odezwie się na pewno. Wiem tylko tyle, ze Arni będzie szczepiony w tym tygodniu, gdyż jego prowadząca wet wraca z urlopu.
proszę cierpliwie czekać na kontakt ze strony smarti - dziewczyna ma mnóstwo pracy przy tymczasach: leczenie, szczepienie, głaskanie, przytulanie, karmienie i sprzatanie :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Nie paź 10, 2010 23:24 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

nie odpisywałam i nie dzwoniłam,bo
czekałam na opinię moich dwóch wetow którzy jutro wracają z urlopu-jutro też Arni będzie zaszczepiony.
Generalnie dowiedziałam się już że w kić musi mieć dwa szczepienia i min 2 tyg kwarantannę po tym drugim-im dłuższa kwarantanna tym lepiej.
Czekałam tylko na potwierdzenie tej informacji.

jednak dzis zglosila się do mnie pani,która chcialaby wziąć Arniego razem z Mrusią i jeśli by to doszło do skutki to ze względu na dobro kiciów (które się kochają i których bardzo nie chciałam rozdzielać) zdecydowalabym się oddać je tej pani.
jednak moja znajoma z forum też ma czarnego kicia w wieku Arniaczka i jestem już w trakcie dowiadywania się dla państwa jaka jest jego sytuacja.
Dam Państwu znać na ten temat jak najszybciej tylko dostanę odpowiedz.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 0:51 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Obrazek

Dobranoc wszystkim :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 11, 2010 7:25 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

CatAngel pisze:Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti pisze:
smarti pisze: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

moje słoneczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo,bardzo je kocham... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 13:40 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Państwo którzy chcieli Arniaczka szukają gotowego do wzięcia czarnego kicia tzn. po kwarantannie po drugim szczepieniu.
Ma ktoś?
spieszy im się bo ich kicia strasznie tęskni za towarzystwem.

smarti

[poprzednia][następna]