Meruee pisze:Cześć dziewczyny. Małe info o Waszym/ Naszym Trampku.
viewtopic.php?f=1&t=118130
Pozdrawiam.
super, dzięki
nie mam teraz czasu czytac za duzo, ale po pierwszych linijkach poprawil mi sie humor

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Meruee pisze:Cześć dziewczyny. Małe info o Waszym/ Naszym Trampku.
viewtopic.php?f=1&t=118130
Pozdrawiam.
gerardbutler pisze:przeraszam że się wtrącam w inny wątek ale co się dzieje z uszatką ? nie mogę znależć jej strony?
Shilay pisze:Jutro jedziemy ciachać Natusia. Musi zaczęła się ruja i musieliśmy znowu izolować koty. W sumie pierwszy raz mamy parę kociaków zbliżonych do siebie wiekiem, zawsze dochodziły pojedynczo koty "z przypadku", bo ktoś znalazł, komuś wciśnięto i jakoś nigdy nie zdarzyło się nam mieć rówieśników.Mam nadzieję, że przetrwam to rozpaczliwe miauczenie, bo Muśka oczywiście zostaje na razie u mnie w pokoju, co jej chyba nie jest za bardzo na rękę.
Efcia1 pisze:Paulinie chodzi chyba o pytania w sprawie adopcji. Rzeczywiście, znowu jakiś zastój. Ja mam ogłoszone trzy koty na wszystkich możliwych portalach i nic, zero telefonów...
Shilay pisze:Musia dostała hormony jak tylko skończyła się jej ruja, bo wetka powiedziała, że w przeciwnym razie trudno będzie trafić w termin. Więc w ciągu trzech miesięcy umówimy się z nią na zabieg żeby mieć z głowy. W ogóle kawał kota- waży teraz 3,3 kg... Aż się zdziwiłam, bo nie zauważyłam kiedy stała się tak duża.Natuś doszedł do siebie bardzo szybko po zabiegu. Ogólnie melduję, że oba koty zdrowe, ciągle rosnące, pochłaniające ogromne ilości jedzenia i wszystko w jak najlepszym porządku.
Mam nadzieję, że reszta kociarni znajdzie domki.
paulina777 pisze:Ale dostałam propozycje żeby kociaki pokazać w TVmoże coś z tego będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości