S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 09, 2010 18:37 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

wiem, wiem, ze nie przez przypadek :mrgreen:
nie wiem czy pamiętacie takiego wielkiego elegancika, którego miała na tymczasie madienka bodajże, ale chłopak bardzo się rozchorował i wylądował u mnie w łazience.
Doszedł do siebie
renatab wraz z TŻtem przyjechali po niego osobiście z Warszawy :1luvu:
cieszę się ,że się w końcu odezwaliście

i jeszcze jedna miła wiadomość dzisiewjszego dnia
Krzywek znalazł tymczas
ale czekam uparcie aż tymczas się przyzna :wink:

i bardzo sie martwie o Nianię :(

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob paź 09, 2010 18:41 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

A co z Nianią?:(
Gosiara

Post » Sob paź 09, 2010 19:26 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Mała1 w prezencie chcieliśmy ci wysłać zdjęcie Kajtka,ale za diabła nie mogę dojść jak się wkleja zdjęcia, a na razie STO LAT :1luvu: :piwa: :ryk:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob paź 09, 2010 19:41 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

renatab pisze:Mała1 w prezencie chcieliśmy ci wysłać zdjęcie Kajtka,ale za diabła nie mogę dojść jak się wkleja zdjęcia, a na razie STO LAT :1luvu: :piwa: :ryk:

Tutaj jest instrukcja: viewtopic.php?f=5&t=36202
A w razie gdyby się nie udało daj znać na PW, pokombinujemy. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob paź 09, 2010 20:06 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Krzywek u nas. Wpakował się do transporteka i ani myślał wyjść. No to przyjechał na tymczas.

ObrazekObrazekObrazek
Agent Ksywy z różowymi puduchami.

Jadł, pił, skorzystał z kuwety, teraz śpi na łóżku.
Mruczy, rozmawia, nawołuje, ugniata.
Jest zakochany w naszym owczarku. Ludzi uwielbia.
Zero stresu, kot bez kompleksów.
Niestety kicha, dość mocno. Zakichał swój kocyk.
Śmiesznie chodzi, krzywi główkę - fajny jest, pełen oryginał :kotek:
Więcej potem na tymczasach.

Na Hakera też przyjdzie czas. O ile prędzej nie znajdzie domu.

Wieści od Bellony:
"Wybaczcie,że dopiero teraz odpisuje, ale nie mam jeszcze internetu na mieszkaniu.jutro mi założą:-)Bellonia z dnia na dzień coraz lepiej się czuje w nowym domku.W ciągu dnia wygrzewa sie na słońcu leżąc na łóżku lub na kanapie:-)ma apetyt, katarek jej się zmniejsza. I co najwazniejsze polubiła nowe koleżanki i lubi z nimi siedzieć. Na początku troche sie zestresowałam bo dwa razy zrobiła kupciaka na dywan, ale już chodzi do kuwetki więc jest dobrze;-)Pożyczę dzisiaj aparat od siostry i zrobee Belloni zdjęcia.Pozdrawiam. Asia"
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob paź 09, 2010 20:48 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Mala, szefowo!
wszystkiego najlepszego
zdrowia, szczescia, pomyslnosci i duzo dobrego dla kotow :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Sob paź 09, 2010 21:07 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Korciaczki pisze:Krzywek u nas. Wpakował się do transporteka i ani myślał wyjść. No to przyjechał na tymczas.

Zaś mi ktoś ulubionego kota ukradł. :? ;-) Macie się nim dobrze opiekować! Jak się dobrze sprawicie to po Hakerze w nagrodę możecie wziąć Cejlona. A jak nie to za karę... możecie wziąć Cejlona. :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob paź 09, 2010 21:09 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

mała :torte:
Gosiara

Post » Sob paź 09, 2010 21:15 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

ode mnie też :torte: :balony: :piwa: :birthday:
i niech Ci na klacie :mrgreen: jak najmniej ciężarów leży :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob paź 09, 2010 22:43 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Mała nie wiem, skąd się można tego dowiedzieć, ale wnioskuję z wpisów, że masz urodziny :D
Ode mnie i od mych futer wielkie, najmilsze 100 lat!!!! :kotek:
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Nie paź 10, 2010 13:23 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

dziekuję Wam bardzo
100kotów...w DS -takie miałabym życzenie :wink:

u nas straszne zamieszanie
Niania kiepsko, a ponieważ to nie miało byc tak,że mocno chory kot pojechał do domu korciaczkowa mama własnie jest po nią w Warszawie
ogromne, ogromne dzięki Ci za to dzielna kobieto
Niani potrzebne teraz ogromne kciuki, bo chyba naprawde nie jest najlepiej, pewnie czeka ją wiele badań, kroplówki itd. Byleby to przyniosło skutek

W schronisku
Merlin widoczna poprawa
Hermes nadal nie je niestety
no i strasznie kiepsko z kolejnym starym bywalcem kociarni-Szogunem
Nie patrzy się na te starsze koty, bo one zawsze najsilniejsze, zawsze w formie, przyzwyczajone do kociarni, dzikawe, więc nie tęskniące za człowiekiem, bez depresji-a ostatnio je najbardziej łapie :cry: i po kolei odchodzą :cry:

do domu poszedł jeden podrostek czarny i dwa maleńtaski

jest-a w zasadzie był- tez nowy max zasmarkany burasio
piszę był, bo Lola dała mu DT
w schronisku nie miałby najmniejszych teraz szans
Ostatnio edytowano Nie paź 10, 2010 13:46 przez Mała1, łącznie edytowano 1 raz

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie paź 10, 2010 13:44 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Trzymam kciuki za choruski i biedna Nianię.
Rufus tez niedawno napędził mi sporo strachu, moze to jesień.
Mała ile tak mniej więcej jest w tej chwili kotów w schronie, tak plus minus.
Prawdopodobnie w tym tygodniu będe załatwiała chrupki. Mamy juz 30 zl Zapraszam chętnych do sponsoringu.
Puszki czekają.
Monika robiła teraz podrostkowe ogłoszenie. Nawet jej nie pomoglam, bo sobie wyjechalam:( Ale teraz juz będziemy razem dłubać.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie paź 10, 2010 14:40 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Cichaczem powiem, że Ciacho może w środę pojedzie do nowego domu :)

I dzwoniła jeszcze jedna pani w sprawie adopcji. Chciała kociaka/ew. podrostka w jasnych barwach na dokocenie. Mamy jakiegoś takiego aktualnie?

Kciuki za Nianię. Ech, nie tak miło być...

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Nie paź 10, 2010 16:14 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Potrzebuje pomocy, bo zwariuję.
Od wczoraj nie wiem co mam zrobic ze swoimi kotami. Maja robaki a dopiero co odrobaczałam wszystkie i domowe i piwniczne. Małe - pół cm długosci niecaly mm średnicy. Co to jest?
Narazie wszystko myje i wciąż zaglądam pod ogony.
viewtopic.php?f=1&t=53846&start=450
Co to może byc, bo nic mi nie pasuje:(
I przepraszam, ze wcinam sie w nie swój watek.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie paź 10, 2010 16:28 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Dzisiejszy widok Szoguna bardzo mnie zmartwił :cry:
Zawsze był na wybiegu,pierwszy do przechwycenia lepszego kąska,pierwszy przy misce z serkiem.......
Teraz siedzi na kociarni,w kącie,odwodniony,zasmarkany,nie mający siły uciekać przed ludzką ręką :(
To takie przygnębiające.
Biały dzikun słaby,też trudno radzi sobie z chorobą :(
No i Niania chora :(
Jakieś draństwo atakuje Nam starych rezydentów kociarni,zabiło już Skowrona i Matulę :cry:

Na kociarnię trafił czarny podrostek z klatki.
Dałam Mu na imię Lancet :mrgreen:
Podrostek Dexter bardzo dobrze sobie radzi i jest pięknym kotem.Oby trochę polubił człowieka :?
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

[poprzednia][następna]