KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia.. odeszła 10.10.10 [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 09, 2010 10:42 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Zaraz wyruszamy - do Łodzi potem na Stryków na A2 i prosto jak strzelił do Poznania. Trzymajcie kciuki, kolejne wieści pewnie będą już od Asi :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob paź 09, 2010 10:46 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Obgryzam paznokcie z emocji i czekam na pierwsze wieści o Kropeczce!!!
Zdaje się, że Atla Droga :1luvu: przewozi Kropeczkę do lecznicy, gdzie nieoceniona CoolCaty :1luvu: zajmie się malutką.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awaryjny samochód Satyrków ruszył jak burza, więc jest już pierwszy dobry znak :ok: :ok: :ok:

Umówiłam się z "moim" wetem na poniedziałek, ale na kroplówki ruszymy oczywiście już w weekend. Według Pana doktora przy ostrej żółtaczce koteńka nie powinna jeść (aby odciążyć wątrobę), trzeba ją odżywiać dożylnie. Ale On kotki nie widział, więc czekam na instrukcje od Ani CC.

Bardzo proszę, trzymajcie kciuki za ujemny wynik testów!!! I za siły Kropeńki, przed nią długa droga :ok: :ok: :ok:
Ona musi dać radę, musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pisiokotku :1luvu: 50 zł od Ciebie już wpłynęło - dziękuję całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satyrki :1luvu: szerokiej i bezpiecznej drogi, Kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 09, 2010 10:50 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

O masz.... jerzykówka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jak już się uporam z Arim (oby szybko :ok: :ok: :ok: ) to zrobię jakis bazarek.... tylko nic nie obiecuję, bo jeszcze mam chorego edisonka 4 miesiące w lecznicy... ale będę zaglądać, trzymać :ok: :ok: :ok: i może jeszcze jakoś pomogę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 09, 2010 12:09 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kochane, właśnie rozmawiałam z Anią CC :1luvu:
Koteńka jest w bardzo ciężkim stanie :cry: :cry: :cry: Skrajnie odwodniona, z bardzo zaawansowaną żółtaczką :( Dodatkowo Ania wyciągnęła z niej śrut :cry: , istnieje możliwość, że Kropeczka ma go więcej, np. w narządach wewnętrznych... Trzeba ją poprześwietlać i ratować :!:
W tej sytuacji Ania :1luvu: :1luvu: :1luvu: zaoferowała, że przez ten tydzień kocia zostanie pod jej opieką w lecznicy. To dla Kropeńki najbezpieczniejsze rozwiązanie, najlepsze!!! Aniu, to że jesteś Kocim Aniołem powtarzałam Ci już z milion razy, ale powtórzę raz jeszcze :!:

Kropeńko, zawalcz, proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś teraz w najlepszych rękach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za tydzień wezmę Cię do domku i już wszystko będzie dobrze!!!

Prosimy o magiczne, forumowe kciuki...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 09, 2010 12:23 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

O matko, co to biedactwo musiało przeżyć :cry:
Śrut 8O
Mam nadzieję, że przez ten tydzień uda się ją wyciągnąć z najgorszego, żeby mogła pojechać do Ciebie Asiu.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob paź 09, 2010 12:47 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

śrut :( :( :(
ktoś do niej strzelał :( :( :(

wiem, że niektórzy idioci tak się właśnie bawią - strzelając w koty :( biedna malutka...... oby dała radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob paź 09, 2010 12:48 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Jezu! Jakiś sk......n do niej strzelał!!!!! :evil:
Ile to kocię już wycierpiało! :cry:
To co ciśnie mi się teraz na usta, nie nadaje się na forum. :x
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob paź 09, 2010 13:13 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Nawet nie wiem co napisać... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 09, 2010 13:43 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kropeczka jest bardzo słabiutka. zważywszy na krzywdę jaką wyrządził jej "człowiek" jej proludzkie zachowanie jest powalające.
mała wygląda bardzo kiepściutko. trzeba będzie ją całą prześwietlić, żeby sprawdzić czy nie ma w sobie więcej "pamiątek" po zabawach kretynów...
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Sob paź 09, 2010 14:09 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Biedactwo...
Kciuki są przeogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob paź 09, 2010 14:29 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kropeczka waży 1.630g...
dzielnie zniosła wyjmowanie śrutu z boku, pobieranie krwi, chociaż ta krew wcale nie chciała z niej płynąć, trzeba było sposobu użyć, żeby próbkę zdobyć... :( kocinka się nie broniła, bo nie miała siły tego robić... tylko popłakiwała... podłączona do kroplówki długo się wierciła, no bo jak to tak, żeby kotka samego tak zostawić... w klatce... w końcu po długim czasie uspokoiła się i zaczęła troszkę przysypiać. ale nerki też chyba słabiutkie... biedniutka jest dziewczynka straszliwie....

tak wygłądała dziś jeszcze w schronisku:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Sob paź 09, 2010 15:18 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Trzymam za ciebie malutka koteńko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mariolatro

Od: Pon wrz 21, 2009 20:40

Post » Sob paź 09, 2010 15:21 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

o matko kocia bidulka :( :( :( :( :( ile Ona musiała wycierpieć przez jakiegoś idiotę zwanego człowiekiem :?: :?:
Kropeczko kciuki trzymam za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Sob paź 09, 2010 15:37 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

jeszcze ten śrut :( :( :( :( :(
oby się udało Maleńka
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob paź 09, 2010 17:49 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

ja pierdziu..
sama bym postrzelala do tego,kto strzela do niewinnych i bezbronnych zwierzat..
Kropeczko trzymaj sie malenka :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

[poprzednia][następna]