Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 10:56 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Wielbłądzio pisze: :ryk: :ryk: :ryk:

Mam ochotę wydrukować i powiesić w naszym pokoju w ramce na honorowym miejscu (jeszcze zanim odejdę z tego qrwidołka) :twisted:

U nas tą listę szef miał powieszoną na tablicy w swoim pokoju :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro paź 06, 2010 16:16 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

genowefa pisze:Za nic w świecie nie chciałbym pracować w damskim towarzystwie :strach: Baby są okropne! (Edit: co widać zresztą na tym cudowym forum)

Coś na wesoło a'propos poruszonych wyżej tematów ;)

Gra biurowa: PODPIERDOŁKA!

Podpierdalaj w pracy i zbieraj punkty:
1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie;
5 PKT - Niby nieumyślne podpierdolenie;
10 PKT - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków;
20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym,byle zaistnieć;
30 PKT - Podpierdolenie w obecności świadków;
40 PKT - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym;
50 PKT - Samopodpierdolka przy świadkach;
60 PKT - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego bez innych świadków;
70 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej ilości świadków;
80 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny;
90 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający;
100 PKT - Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czyny tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu jego winy.
Bonusy:
* podpierdolenie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT;
** podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT;
*** kiedy dzień wcześniej piło się z podpierdalanym jego wódkę, w jego domu - dodatkowo 25 PKT

Mój klega z pracy zrobił wczoraj 50 punktów. Śmiechu było co niemiara :mrgreen:

Myślałam, że w pracy mam czasem problemy. W tej sytuacji mam raj :D
Paluszek

Post » Czw paź 07, 2010 10:40 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

W domu znów awaria netu. Nie mam już siły na robienie awantur.

A w pracy ku***dołek. Tylko uciec stąd jak najszybciej się da :roll: ...

Koty na szczęście chyba OK.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 07, 2010 14:14 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Jak znam życie, w domu nadal nie będę miała netu :twisted:
A w pracy atmosfera zrobiła się wstrętna, po prostu obrzydliwa. Po pierwsze - jestem non-stop zawalana robotą (mam jej kilkakrotnie więcej niż każda z moich koleżanek), a po drugie - trochę strach siedzieć w necie, bo teraz każdy na każdego i o wszystko kabluje :twisted:

Także przepraszam wszystkie osoby, którym od kilku dni nie odpisałam jeszcze na privy. Nie wiem, kiedy będzie to miało szanse nastąpić :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt paź 08, 2010 10:37 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Podobno naprawili. Przynajmniej takiego sms-a dostałam od tepsy.
Ano może i faktycznie naprawili, bo wczoraj zadzwoniłam z mordą i zagroziłam zerwaniem umowy z powodu niewywiązywania się z jej warunków z ich strony :twisted:

Chyba naprawdę schudłam, bo nawet dżinsy zrobiły się ZNACZNIE luźniejsze w brzuchu. Ale zważyć nadal jeszcze się boję i pewnie tak pozostanie :roll:

Wczoraj olany bok regału, drzwi balkonowe i szafka w kuchni. Vitopar już się kończy (zresztą i tak niewiele daje, więc w sumie co za różnica...). Gad dostaje nowe krople Bacha.
ŚMIERDZI :crying:

Busieńka zaczęła jakoś mało jeść. Dzisiaj muszę zmusić ją do pokazania mi wnętrza paszczy...

A Tulec jest kochany :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt paź 08, 2010 12:10 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Pt paź 08, 2010 11:45 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Wielbłądzio pisze:
Wczoraj olany bok regału, drzwi balkonowe i szafka w kuchni. Vitopar już się kończy (zresztą i tak niewiele daje, więc w sumie co za różnica...). Gad dostaje nowe krople Bacha.
ŚMIERDZI :cring:

Wiem, że to niewielkie pocieszenie, ale służę moim Vitoparem. Mam już wymienioną podłogę, kuwetę krytą - mogę oddać.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 08, 2010 12:02 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Wielbłądzio pisze:Podobno naprawili. Przynajmniej takiego sms-a dostałam od tepsy.
Ano może i faktycznie naprawili, bo wczoraj zadzwoniłam z mordą i zagroziłam zerwaniem umowy z powodu niewywiązywania się z jej warunków z ich strony :twisted:

A brałaś pod uwagę zmianę dostawcy netu? Możesz mieć 3w1: tv, telefon i net ;)

Alyaa

Post » Pt paź 08, 2010 13:15 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
ŚMIERDZI :cring:

Wiem, że to niewielkie pocieszenie, ale służę moim Vitoparem. Mam już wymienioną podłogę, kuwetę krytą - mogę oddać.

Dziękuję za Twoje dobre serce :1luvu: , na razie mam jeszcze drugą flaszkę. Liczę na to, że zanim zdążę ją zużyć, Lili będzie już WRESZCIE przemeldowany do Ciebie :twisted: Wtedy i Tobie ten Vitopar niewątpliwie się przyda :twisted: :twisted: :twisted:

A pocieszenie faktycznie umiarkowane (nie to, żebym nie doceniała Twoich szlachetnych intencji :wink: , ale...), bo w kuchni - pomimo wszelkich moich rozpaczliwych starań - zaczęło już śmierdzieć gorzej niż w korytarzu :(

Wielbłądzio

Post » Pt paź 08, 2010 13:19 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Alyaa pisze:
Wielbłądzio pisze:Podobno naprawili. Przynajmniej takiego sms-a dostałam od tepsy.

A brałaś pod uwagę zmianę dostawcy netu? Możesz mieć 3w1: tv, telefon i net ;)

Telewizja mi niepotrzebna, ponieważ nie posiadam (i nie zamierzam posiadać ;)) telewizora. A resztę - net i tel. stacjonarny mam właśnie razem. Do końca umowy jeszcze coś około roku, także mogłabym tylko ewentualnie próbować ją rozwiązać bez winy z mojej strony (jak wyżej). Tylko czy i ci inni dostawcy są aby na pewno lepsi...?

Wielbłądzio

Post » Pt paź 08, 2010 13:40 Re: Tanie Dranie. Totinka w swoim Domu, a ja tęsknię...

Ja mam wersję net + tv (telefon stacjonarny nie jest mi potrzebny do życia ;) ) z UPC. To już kolejna umowa (o właśnie! w marcu się kończy, trzeba będzie przejść na tv cyfrową :( wszystko przez ue) i za pełny pakiet tv + net 8 Mb płacę 60 zł (zobaczymy co zaproponują w 2011).

Czasem zdarza nam się narzekać (jak to Polakom 8) ) na szybkość, ale to nasz bezprzewodowy router nie wyrabia przy dwóch kompach podłączonych (szczególnie, że TŻ uwielbia gierki on-line, patrz Lineage). No i są problemy z dostępnością sieci przy braku prądu :ryk:

No cóż, nie chce się mieć kabelków to trzeba się przyzwyczaić ;)

Dużych wpadek UPC przez 3 lata współpracy nie zanotowałam.

Alyaa

Post » Pt paź 08, 2010 14:36 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Też myślałam ewentualnie właśnie o UPC...

Wielbłądzio

Post » Pt paź 08, 2010 19:10 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Co z ogłoszeniem Tulca?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob paź 09, 2010 12:13 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Cześć, Wielbłądziu, jak tam piękna sobota? U nas jest taaaaak słonecznie! Wyzdrowiałaś? Może lejek dziś odpuści :mrgreen: i da Ci odpocząć?
Paluszek

Post » Nie paź 10, 2010 20:06 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

genowefa pisze:Co z ogłoszeniem Tulca?

Ogłoszenie i fotki będą, jak odzyskam domowe 'okno na świat'. Bo nadal nie mam :twisted: Siedzę u Marcelibu...

Lilek szczy.
Krowy, które dotąd się tłukły, przydybałam dziś śpiące razem w 'precelku' 8O

A pod śmietnikiem pojawił się nowy kot, też krówka. Miły, pozwala sie głaskać, według mnie na 100% wywalony z domu. Pod ogon jeszcze nie pozwala sobie zajrzeć. Oby to był kocur, a nie kotka :?
I oby udało mu się przeżyć na wolności :(

Jutro po południu mają przyjść naprawiać ten chrzaniony net. Ciekawe, czy faktycznie przyjdą :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie paź 10, 2010 21:14 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:Co z ogłoszeniem Tulca?

Ogłoszenie i fotki będą, jak odzyskam domowe 'okno na świat'. Bo nadal nie mam :twisted: Siedzę u Marcelibu...

Na szczęście już sobie poszła... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]