Wielbłądzio pisze:![]()
![]()
![]()
Mam ochotę wydrukować i powiesić w naszym pokoju w ramce na honorowym miejscu (jeszcze zanim odejdę z tego qrwidołka)![]()
U nas tą listę szef miał powieszoną na tablicy w swoim pokoju

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:![]()
![]()
![]()
Mam ochotę wydrukować i powiesić w naszym pokoju w ramce na honorowym miejscu (jeszcze zanim odejdę z tego qrwidołka)![]()
genowefa pisze:Za nic w świecie nie chciałbym pracować w damskim towarzystwieBaby są okropne! (Edit: co widać zresztą na tym cudowym forum)
Coś na wesoło a'propos poruszonych wyżej tematów
Gra biurowa: PODPIERDOŁKA!
Podpierdalaj w pracy i zbieraj punkty:
1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie;
5 PKT - Niby nieumyślne podpierdolenie;
10 PKT - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków;
20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym,byle zaistnieć;
30 PKT - Podpierdolenie w obecności świadków;
40 PKT - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym;
50 PKT - Samopodpierdolka przy świadkach;
60 PKT - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego bez innych świadków;
70 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej ilości świadków;
80 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny;
90 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający;
100 PKT - Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czyny tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu jego winy.
Bonusy:
* podpierdolenie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT;
** podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT;
*** kiedy dzień wcześniej piło się z podpierdalanym jego wódkę, w jego domu - dodatkowo 25 PKT
Mój klega z pracy zrobił wczoraj 50 punktów. Śmiechu było co niemiara
Wielbłądzio pisze:
Wczoraj olany bok regału, drzwi balkonowe i szafka w kuchni. Vitopar już się kończy (zresztą i tak niewiele daje, więc w sumie co za różnica...). Gad dostaje nowe krople Bacha.
ŚMIERDZI :cring:
Wielbłądzio pisze:Podobno naprawili. Przynajmniej takiego sms-a dostałam od tepsy.
Ano może i faktycznie naprawili, bo wczoraj zadzwoniłam z mordą i zagroziłam zerwaniem umowy z powodu niewywiązywania się z jej warunków z ich strony![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:
Wczoraj olany bok regału, drzwi balkonowe i szafka w kuchni. Vitopar już się kończy (zresztą i tak niewiele daje, więc w sumie co za różnica...). Gad dostaje nowe krople Bacha.
ŚMIERDZI :cring:
Wiem, że to niewielkie pocieszenie, ale służę moim Vitoparem. Mam już wymienioną podłogę, kuwetę krytą - mogę oddać.
Alyaa pisze:Wielbłądzio pisze:Podobno naprawili. Przynajmniej takiego sms-a dostałam od tepsy.
Ano może i faktycznie naprawili, bo wczoraj zadzwoniłam z mordą i zagroziłam zerwaniem umowy z powodu niewywiązywania się z jej warunków z ich strony![]()
A brałaś pod uwagę zmianę dostawcy netu? Możesz mieć 3w1: tv, telefon i net
genowefa pisze:Co z ogłoszeniem Tulca?
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Co z ogłoszeniem Tulca?
Ogłoszenie i fotki będą, jak odzyskam domowe 'okno na świat'. Bo nadal nie mamSiedzę u Marcelibu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 11 gości