Matylda w DS, potrzebne kciuki :) :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 08, 2010 21:46 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

nika28 pisze:
Borówka16 pisze:Daj zdjęcia pięknoty ! :)

Zdjęcia zrobię jutro rano, jak będzie dobre światło :)

Ok , czekam :mrgreen:
EDIT : Kitu Ty mi nie wciskaj ,bo z samego rana u mnie jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pt paź 08, 2010 22:04 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Borówka16 pisze:EDIT : Kitu Ty mi nie wciskaj ,bo z samego rana u mnie jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cierpliwości :twisted:
Zdjęcia będą tak czy siak, bo są potrzebne do ogłoszeń :)

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt paź 08, 2010 22:05 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Mi tez pozdychaly bannerki, tylko nie wiem czy to wina bannerkow, czy forum, bo u wielu osob widze takie padniete
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt paź 08, 2010 22:08 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Caragh pisze:Mi tez pozdychaly bannerki, tylko nie wiem czy to wina bannerkow, czy forum, bo u wielu osob widze takie padniete

Ten Matyldy był ok, ale jak się go wciskało to nie odnosił do wątku, tylko do jakiejś innej strony.
U mnie tylko niektóre banerki nie działają, ten Matyldy akurat widzę.

nika28

Post » Pt paź 08, 2010 22:12 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

nika28 pisze:
Caragh pisze:Mi tez pozdychaly bannerki, tylko nie wiem czy to wina bannerkow, czy forum, bo u wielu osob widze takie padniete

Ten Matyldy był ok, ale jak się go wciskało to nie odnosił do wątku, tylko do jakiejś innej strony.
U mnie tylko niektóre banerki nie działają, ten Matyldy akurat widzę.

Faktycznie, wyswietla sie tnij.pl i kaze klikac w link "Tak, chcę przejść pod ten adres", ale to akurat nie problem :D
edit: Tak bedzie prowadzil do watku.
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h9j25][img]http://tnij.org/-lm1b[/img][/url]

No u mnie obrazki poznikaly :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt paź 08, 2010 22:15 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Dzięki Caragh :P

nika28

Post » Pt paź 08, 2010 22:23 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Dopiero teraz mogłam włączyc komp!
Dobrze że jest u Ciebie :) Ona w domu poczuła się bezpieczniej niż na podwórku , biedna mała :(
Nika a jak kuwetka ????? Pewnie bez problemu ?
Teraz czekam na wiadomości od weta !

makusia_ki

Od: Nie paź 03, 2010 23:31

Post » Pt paź 08, 2010 22:29 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

makusia_ki pisze:Nika a jak kuwetka ????? Pewnie bez problemu ?

Jeszcze nie miałam okazji sprawdzić :wink: ale myślę że będzie ok.

nika28

Post » Sob paź 09, 2010 20:20 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Zdjęć dzisiaj niestety nie będzie, Matylda cały dzień spędziła pod wanną :(
Do weta nie zdążyłam, od 6 rano polowałam na psa ze złamaną nogą, o 17 wróciłam i padłam.

Proszę osoby które deklarowały pomoc finansową o informację do mnie na pw czy nadal jest to możliwe, zbieramy na testy i szczepienie, pewnie trzeba będzie ją podleczyć, bo gila ma strasznego...

nika28

Post » Nie paź 10, 2010 12:45 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Wyleczony
Obrazek
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=116882][img]http://pctr.pl/obrazek/lodzmatyld.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Nie paź 10, 2010 17:13 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Dzięki.

I się powtórzę : Proszę osoby które deklarowały pomoc finansową o informację do mnie na pw czy nadal jest to możliwe, zbieramy na testy i szczepienie, pewnie trzeba będzie ją podleczyć, bo gila ma strasznego...

Mam dług w lecznicy i po prostu jej nie wyleczę, bo mnie na to nie stać. Bez testów kotka nie może pojechać do DT w Warszawie, a u mnie może być najwyżej kilka dni.

Wiedziałam że tak będzie... Kotka bezpieczna, to wszyscy opuścili wątek :(

A Matylda siedzi dzisiaj cały dzień pod wanną, godzinę próbowałam ją wyciągnąć, ale się nie udało. Muszę poczekać aż sama wyjdzie...

nika28

Post » Nie paź 10, 2010 17:36 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Niko - już w czwartek, czyli trzy dni temu, prosiłam o nr konta na PW... - miałabyś już dawno kasę na badania i testy- bo nie tylko ja pewnie przesłałabym już Ci parę groszy - i to nie prawda, że nie zaglądamy, gdy jest już złapana - zaglądamy, martwimy się i trzymamy kciuki - oraz staramy się pomóc tak, jak możemy.....

czekam na konto! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie paź 10, 2010 17:39 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

joluka pisze:Niko - już w czwartek, czyli trzy dni temu, prosiłam o nr konta na PW... - miałabyś już dawno kasę na badania i testy- bo nie tylko ja pewnie przesłałabym już Ci parę groszy - i to nie prawda, że nie zaglądamy, gdy jest już złapana - zaglądamy, martwimy się i trzymamy kciuki - oraz staramy się pomóc tak, jak możemy.....

czekam na konto! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję, już ślę pw.
W takim razie przypomnę się wszystkim osobom które deklarowały coś dla Matyldy na pw.
Nie chciałam wcześniej zbierać, bo nie miałam większych nadziei że uda się ją złapać. Ale jednak :D

nika28

Post » Nie paź 10, 2010 18:59 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Nie wiedziałam, że takie dobre i złe wiadomości - zmiana w banerku potrzebna!

Obrazek
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=116882][img]http://pctr.pl/obrazek/lodzmaqzq.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon paź 11, 2010 20:13 Re: Matylda złapana, teraz potrzebne wsparcie na leczenie!!!

Nikusiu - gdzie fotki Matyldzi ? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

[poprzednia][następna]