K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 08, 2010 17:22 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

jutro podczas spotkania odbędzie się też loteria dla uczestniczek. :D
proszę o liczny udział w loterii i przyniesienie 5 zł.
nagroda jest dla osób pełnoletnich. 8)
jeśli niepełnoletnie (weźcie Monikę!) też się wybierają, przyniosę coś na nagrodę bezprocentową. :lol:
dochód z loterii przeznaczony zostanie na koty (h)olkuszaki.
to tyle.

(A Cayenne nie jutro?)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt paź 08, 2010 18:40 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Dlaczego Truskawka i Broszka nadal szukaja domu ?

Z Niemiec jest w drodze ponad 400 puszek. Nicole wyciągnęła własne oszczędności ze skarpety :-( Za to jutro porobimy dla niej fotki na spotkaniu z nami i kotami. Myślę tez że zasłużyła na jeden kalendarz ?

Dostaniemy tez w pacze z Niemiec jakies ubrania na sprzedaz na bazarek.

Na Salwatorze trikolorka do sterylki. Ma gdzie wracać, ale nie wiem gdzie przetrzymać. Na kilka dni przychodza domnie Pirat i Czesiek. Nie pytajcie why, bo się zamknę w sobie. Chyba będzie musiała pcozekac kilka dni.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 08, 2010 19:00 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Noemik, Cayenne jutro jak już wiem teraz jeżeli ktoś o 18-stej będzie i w dodatku będzie miał umowy. Pani jutro nie pasowało dlatego pisałam o niedzieli do południa.

Akima - super z tymi puszkami! Wiedziałam, że Nicole nie przejdzie obojętnie koło naszych kotów, które za chwilę będą cmokały łapy.

Do ogłaszaczek pisałam ale tutaj też dam znać, że do domu pojechała Kropka. Każda Przyprawka ma swojego fana już, zobaczymy czy pójdą wszystkie do tych domów. Najwięcej pytało o ...Cayenne :wink: Ale ona mnie też urzekła najbardziej z całej trójeczki

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt paź 08, 2010 19:06 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:Noemik, Cayenne jutro jak już wiem teraz jeżeli ktoś o 18-stej będzie i w dodatku będzie miał umowy. Pani jutro nie pasowało dlatego pisałam o niedzieli do południa.

Akima - super z tymi puszkami! Wiedziałam, że Nicole nie przejdzie obojętnie koło naszych kotów, które za chwilę będą cmokały łapy.

Do ogłaszaczek pisałam ale tutaj też dam znać, że do domu pojechała Kropka. Każda Przyprawka ma swojego fana już, zobaczymy czy pójdą wszystkie do tych domów. Najwięcej pytało o ...Cayenne :wink: Ale ona mnie też urzekła najbardziej z całej trójeczki

mały bączek na krótkich łapkach
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt paź 08, 2010 19:08 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

noemik pisze:jutro podczas spotkania odbędzie się też loteria dla uczestniczek. :D
proszę o liczny udział w loterii i przyniesienie 5 zł.
nagroda jest dla osób pełnoletnich. 8)
jeśli niepełnoletnie (weźcie Monikę!) też się wybierają, przyniosę coś na nagrodę bezprocentową. :lol:
dochód z loterii przeznaczony zostanie na koty (h)olkuszaki.
to tyle.

(A Cayenne nie jutro?)

Co trzeba przynieść poza tym?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt paź 08, 2010 19:11 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:Noemik, Cayenne jutro jak już wiem teraz jeżeli ktoś o 18-stej będzie i w dodatku będzie miał umowy. Pani jutro nie pasowało dlatego pisałam o niedzieli do południa.

Będę jutro o 18tej. Przyniosę umowy. Jeśli nic nie wypadnie i nie pokrzyżuje planów, to Cayenne pojedzie jutro do domu.
:-)

queen_ink - stary koc / bluza z polaru - do budek wkład trzeba zrobić.
i co tam każdy ma ochotę przekąsić.
i fajne pomysły na zebranie funduszy, karmy, itp.
i dobry humor.
i ręce do głaskania kotów.
Obrazek

noemik

Post » Pt paź 08, 2010 19:22 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

noemik pisze:

Będę jutro o 18tej. Przyniosę umowy. Jeśli nic nie wypadnie i nie pokrzyżuje planów, to Cayenne pojedzie jutro do domu.

i dobry humor.

o to to właśnie

Dzwoniła do mnie Anna09, ten mój rudy kot puści mnie z torbami :( Jego nowe leki to prawie 80 USD miesięcznie 8O. Kurcze, może gdzieś w Europie będzie coś tańszego, bo to jakaś masakra :(

Tweety

Post » Pt paź 08, 2010 19:28 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Kiedyś wydrukowałam kilka umów na Kocimską, powinny być w tamtejszych papierach.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt paź 08, 2010 19:37 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

noemik pisze:

i dobry humor.

Polary, hm. A jak się nie przyniesie polarów (bo nie mam :roll:, ewentualnie jeszcze zerknę do ciucholandu), to czy ręcę do pracy są potrzebne?

Mam takie pytanie, czy mogłabym przyjść z koleżanką? Niezwiązana z fundacją, ale kociolubna (2 koty w domu), chce przekazać kuwetę i jakieś drobnostki.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt paź 08, 2010 19:44 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

milu pisze:
noemik pisze:

i dobry humor.

Polary, hm. A jak się nie przyniesie polarów (bo nie mam :roll:, ewentualnie jeszcze zerknę do ciucholandu), to czy ręcę do pracy są potrzebne?

Mam takie pytanie, czy mogłabym przyjść z koleżanką? Niezwiązana z fundacją, ale kociolubna (2 koty w domu), chce przekazać kuwetę i jakieś drobnostki.

przyjdźcie, choćby dla tego, że dla Ciebie będą rzeczy do wystawienia na bazarku

Tweety

Post » Pt paź 08, 2010 19:45 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Super, ja na pewno będę.

http://www.youtube.com/watch?v=fhJf-W4k ... r_embedded - 4-miesięczne kociaczki 8)

milu

Post » Pt paź 08, 2010 19:48 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

spoko, ręce się przydadzą.
będziemy robić budki. również.

koleżankę zapraszamy serdecznie.
Obrazek

noemik

Post » Pt paź 08, 2010 19:48 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Aha, dla darczyńców bazarkowych: Oznaczcie proszę ceny sugerowane!!!

milu

Post » Pt paź 08, 2010 20:20 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Ja też jutro przyjdę z fantami o ile się czasowo wyrobię. Mam pytanie: gdzie jest wet czynny w sobotę/niedzielę oprócz KV? I ma ktoś grafik KV na październik?
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt paź 08, 2010 22:08 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Nie każda :( O mojego Karmela nie było ani jednego zapytania :( . Może trzeba zmienić tekst ogłoszenia, chociaż to co jest, jest fajne. A możę on ma tylko Allegro i dlatego nikt się nim nie interesuje.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

[poprzednia][następna]