Moderator: Estraven
ewung pisze:KaleidoStar mam prośbę o podesłanie jeśli masz jakiegoś domowego zdjęcia Herbatnika albo kilku - trzeba ruszyć z ogłoszeniami a fajnie będzie jak damy domową fotkę
Szkoda że z domkiem nie wyszło
KaleidoStar pisze:Padłam wczoraj/dzisiaj w nocy. Intensywny dzień miałam. Foty zrobię na pewno do poniedziałku jakieś.
Mam nowinę.. Troja i Herbatnik jadły w odległości...5cm od siebie!!! Upapralam całą podłogę w przedpokoju, bo rzucalam im kawałki konserwy na podlogę, coraz bliżej i bliżej... Pod koniec po prostu wytrząsnęłam wszystko na powierzchnię ok 50 cm i tak sobie jadły coraz bliżej siebie. Troja powarkiwała, ja staralam się nie śmiać za głośno (odglos byl powalający). Na wszelki wypadek w garści trzymałam kurczowo "ręcznik pokoju"ale nie był potrzebny. Na każdy warkot Herbatnik przypadał przodem do ziemi i odwracał głowę, chyba w geście poddańczym. ALe na końcu się podniósł i w efekcie wygrał tę wojnę nerwów. Troja sie wycofała (ale z godnością
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], irenairenairena, Silverblue, włóczka i 278 gości