PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 8:34 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Przybiegłam z wątku Teni pogratulować Eustaszkowi wielkiego sioo :piwa:
Eustaszku, ja wiem, że jesteś dzielnym kotkiem, tak jak i Tenia. I dacie radę, oboje, mocno w to wierzę :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw paź 07, 2010 10:44 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy sika :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Do 3 w nocy go masowałam , ale pomogło :lol: Oczywiście leki jak wet zalecił podaje :)
Bardzo dziękuje za :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

UFFF :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 07, 2010 10:49 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Kociara82 pisze:Eustachy, kochanie, prosze Cie! :1luvu: Kochamy Cie wszyscy bardzo, bardzo mocno, Ty o tym wiesz, prawda? Jestesmy sercem i myslami z Toba, koteczku! :1luvu:
Justa, a czy istnieje mozliwosc usuniecia tego, co tak uciska lub nie wiem... jakos inaczej, ale operacyjnie? Czy da sie to wogole chociaz troche operacyjnie "naprawic" na tyle, zeby kicius tak nie cierpial?
Pyszczku kochany, ciocia mizia i bucia na dobranoc :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* i mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej :ok: Dasz rade, prawda? Ty przeciez jestes dzielny i silny kot! Wszystko bedzie dobrze! :1luvu: Ciocia bardzo kocha Eustaszka i calym sercem jest z kochana, kocia maskotka :1luvu: Trzymaj sie dzielnie, moj slodki przystojniaku :1luvu:

no właśnie, nie można by mu tak pomóc?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw paź 07, 2010 11:00 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Eustaszku :*:*:*:* kochany, dzielny przyjacielu :*:*:*:* :1luvu: :1luvu: :1luvu: ulzylo mi i mam nadzieje, ze juz wiecej tak ciezko nie bedzie :)
Nasz kochany, dzielny mruczek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 07, 2010 11:42 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Operacja to ostateczność bo jest obarczona ogromnym ryzykiem nie powodzenia , więc póki idzie jakoś jeszcze opanować to walczymy , nie wiem za bardzo nawet na czym by ta operacja miała polegać , problem jest przy wyjściu cewki z pęcherza a nie przy ujściu , nie są problemem kamienie lecz ucisk na nerw a to jest bardzo ryzykowne ruszać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 07, 2010 11:47 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

fakt, teraz jeszcze jakies czucie moze jest, a jak cos pojdzie nie tak, to moze stracic czycie w lapkach tez... :roll: :roll:

Kociara82

Post » Czw paź 07, 2010 12:08 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

za siurkanko :ok: :ok: :ok:

Przesyłam buziaki dla opiekunki Eustachego :1luvu:

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Czw paź 07, 2010 14:16 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Athalyse pisze:za siurkanko :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękuje :lol: A może masz ochotę odwiedzić przystojniaka , zapraszamy :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 07, 2010 20:22 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Mizianki dla Eustaszka na dobranoc.
Nadal kciuki za siuranie :ok: :ok: :ok:

Justa, a jak dzisiejsza wizyta u weta (bo jakoś zrozumiałam, że dzisiaj miała być).

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw paź 07, 2010 23:38 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:

Bardzo dziękuje :lol: A może masz ochotę odwiedzić przystojniaka , zapraszamy :lol:

obaczymy czy mi fundusze na to pozwolą :)
juz teraz Eustasia ściskam ;)

Athalyse

Post » Czw paź 07, 2010 23:39 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

miaudobranoc maskoteczko kochana :*:*:*:*:*

ja rowniez zachecam do osobistego poznania Eustachego i innych futerek u Justy :) Sa tego warte :) :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw paź 07, 2010 23:49 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Anka pisze:Mizianki dla Eustaszka na dobranoc.
Nadal kciuki za siuranie :ok: :ok: :ok:

Justa, a jak dzisiejsza wizyta u weta (bo jakoś zrozumiałam, że dzisiaj miała być).

wizyta miała być jak by nadal nie sikał , ale na szczęście Eustaszek zaczął sikać :lol: i oby tak dalej :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 07, 2010 23:50 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Athalyse pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

obaczymy czy mi fundusze na to pozwolą :)
juz teraz Eustasia ściskam ;)

Mysłowice nie tak daleko , wiec może , może :?: :?: :?: :?:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 08, 2010 10:46 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Siuranko jest :ok: , ale musimy bardzo często masować , oj brakuje czasu na inne obowiązki ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 08, 2010 10:59 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Siuranko jest :ok: , ale musimy bardzo często masować , oj brakuje czasu na inne obowiązki ....

siuranko górą :dance:

Justa jestes :king:

Athalyse

[poprzednia][następna]