Jestem tu zupełnie nowa- co zresztą widać po ilości postów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:8O Nawet nie przypuszczałam, że będzie odzew w tą stronęCzyli chcecie, bym zamieściła czasem jakąś relację, może z fotkami
Bo HSB (tzn "hasbend") kupił mi nawet aparat dla małpki na potrzeby forum
sunshine pisze:Ależ mi miło![]()
Pomysłowość moich kociastych widać np w tym, ze np na 5min przed wyjściem do pracy muszę robić nowe kanapki, bo te które miałam leżą na środku pokoju z wylizanym masełkiem i bez wędliny. A plecak głębokiMają też niesamowitą wyobraźnie jeśli chodzi o zajmowanie mojej części łóżka
![]()
sunshine pisze:No tak, patrząc z tej strony...Na razie śpią z nami trzy koty, bo dziewczyny jeszcze ciągle nie mogą się zdecydować, czy akceptują Erwina, czy nie; i raz śpi z nami Elza, raz Helga. A Erwin, który miał być strasznym zbójem jest największym przymilakiem na świecie i śpi na moich nogach. Na razie to malutki, chudziutki chłopaczek. Tylko co ja zrobię jak wyrośnie z niego wielki kocur 8O Dziewczyny śpią obok, raczej średnio przytulone, za to chłopaki grzeją mnie od kolan w dół. A z boku HSB, który jest jak najcieplejszy piecyk. Chyba w takim towarzystwie żadne choróbsko nie ma szans
A moze przy okazji ja wypocę nadmiar kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości