K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 14:14 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Madziula pisze:a ja się już doczekać nie mogę na wizję u was :) na nowym miejscu

Magda wizję :ryk: to ty będziesz miała po 4 :piwa: zapraszamy na wizytację :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw paź 07, 2010 15:17 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Agnieszka Zawada pisze:04.10. poniedziałek rano brak wieczór Beatka
05.10. wtorek rano Agnieszka wieczór Teresa
06.10. środa bona wieczór hidi
07.10. czwartek rano brak wieczór hidi
08.10. piątek rano Agnieszka wieczór brak
09.10. sobota rano brak wieczór Teresa
10.10. niedziela rano brak wieczór dorota
[/quote]
Kurcze z tymi dyżurami cieńko :(
Jak nie będzie chętnych to ja piątek wieczór dodatkowo wezmę.
W Sobotę i niedzielę pracuję to nie dam rady za bardzo i pracę i kocią chatkę dodatkowo(oczywiście niedziela wieczór aktualna)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 07, 2010 15:23 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

A to mój ulubieniec - PLAMEK.
Już mi zapadł w serducho w schronie.
Taki piękny z niego i dostojny kot na dłuuuugich nogach Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 07, 2010 15:25 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

I Puchatek śliczny i przymilak.
Zawsze cierpliwie czeka na głaskanie, ale krok w krok chodzi i przycupuje Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 07, 2010 16:35 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Filomen pisze:a mamy jakiś karnisz? bo się juz gubie co jest a czego nie ma no i ta lodowka u sisay :piwa:

Ewa ja kupię karnisz , bo ten który oferowałam z domu jest o wiele za krótki, ma być 200-220 cm - tak wymierzyła Dorota. Przypominam że daję też: firanki, składany stół , 4 składane krzesła, wieszak na płaszcze, ekspres do kawy , filiżanki , łyżeczki. więc to na początek ode mnie będzie -przypominam o tym, żeby już tych rzeczy nie szukać , bo myślę , że wszelkie inne elementy wyposażenia będą mile widziane.
Pozwolę sobie zaproponować , żeby wszyscy , którzy chcieliby coś przekazać na wyposażenie kociej chatki napisali TERAZ o tym na forum tak, żeby Dziewczyny z Zarządu o tym wiedziały i żebyśmy nie wydali niepotrzebnie pieniędzy na coś , co ktoś zechce przekazać do kociej chatki :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Czw paź 07, 2010 16:45 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw paź 07, 2010 16:38 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

chciałam poinformowac ze moja składka za październik moze sie opóźnic...wywalili nas z roboty

przy okazji moze ktos do nas zajrzy w wolnej chwili :oops:
viewtopic.php?f=1&t=118108
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw paź 07, 2010 17:48 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

gosiakot pisze:....Pozwolę sobie zaproponować , żeby wszyscy , którzy chcieliby coś przekazać na wyposażenie kociej chatki napisali TERAZ o tym na forum tak, żeby Dziewczyny z Zarządu o tym wiedziały i żebyśmy nie wydali niepotrzebnie pieniędzy na coś , co ktoś zechce przekazać do kociej chatki :ok: :ok: :ok:

czy jest gdzieś spis potrzebnych rzeczy :?:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw paź 07, 2010 18:55 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Dorota Wojciechowska pisze:
Agnieszka Zawada pisze:04.10. poniedziałek rano brak wieczór Beatka
05.10. wtorek rano Agnieszka wieczór Teresa
06.10. środa bona wieczór hidi
07.10. czwartek rano brak wieczór hidi
08.10. piątek rano Agnieszka wieczór brak
09.10. sobota rano brak wieczór Teresa
10.10. niedziela rano brak wieczór dorota

Kurcze z tymi dyżurami cieńko :(
Jak nie będzie chętnych to ja piątek wieczór dodatkowo wezmę.
W Sobotę i niedzielę pracuję to nie dam rady za bardzo i pracę i kocią chatkę dodatkowo(oczywiście niedziela wieczór aktualna)[/quote]
Dorotko dyżur piątkowy wieczór wzięła już Beatka. rano w sobotę jest Martyna a co będzie to zobaczymy. bo jeszcze na 100%
nie wiemy czy się przeprowadzamy :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw paź 07, 2010 20:48 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Piotrek właśnie wrocił z Brynowa z lecznicy. W Sosnowcu ktoś wyrzucił z auta domową miziastą buraskę. Koteczka została pobita albo na skutek wypadnięcia z auta jest w opłakanym stanie :?: w każdym razie ma martwe, zaropiałe oko do usuniecia, opuchnięty pyszczek i nie wiadomo czy nie ma innych zlamań. Jutro zostanie uśpiona do zabiegu usunięcia oka i zrobiony zostanie rentgen.
Za zabieg zapłaci SOS natomiast szukamy dla niej pilnie domku po zabiegu, bo inaczej trafi do Kociej Chatki co nie jest najlepszym rozwiązaniem po takim poważnym zabiegu, w międzyczasie SOS szuka jej tymczasowego domku.

Czy ktoś może przygarnąc ta biedulkę? Mimo takich obrażeń mruczała i tulila się do Piotrka...

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw paź 07, 2010 21:14 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Filomen pisze:Piotrek właśnie wrocił z Brynowa z lecznicy. W Sosnowcu ktoś wyrzucił z auta domową miziastą buraskę. Koteczka została pobita albo na skutek wypadnięcia z auta jest w opłakanym stanie :?: w każdym razie ma martwe, zaropiałe oko do usuniecia, opuchnięty pyszczek i nie wiadomo czy nie ma innych zlamań. Jutro zostanie uśpiona do zabiegu usunięcia oka i zrobiony zostanie rentgen.
Za zabieg zapłaci SOS natomiast szukamy dla niej pilnie domku po zabiegu, bo inaczej trafi do Kociej Chatki co nie jest najlepszym rozwiązaniem po takim poważnym zabiegu, w międzyczasie SOS szuka jej tymczasowego domku.

Czy ktoś może przygarnąc ta biedulkę? Mimo takich obrażeń mruczała i tulila się do Piotrka...

Cholera co się z tymi ludźmi dzieje :twisted: cholerni zwyrodnialcy :evil:

terenia1

Post » Czw paź 07, 2010 21:15 Re: kocia chatka

Sk....... ludzie to jednak potwory :( bez zadnych skrupulow zycze takim bydlakom wszystkiego co najgorsze. Ja nie dam rady kolejnego tymczasa, a i kici przydalby sie ktos kto jest dluzej w domu
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 07, 2010 21:21 Re: kocia chatka

Czy da sie ustalic przypuszczalne miejsce i czas zdazenia. S-c jest dosyc mocno okamerowany moze udaló by sie cos ustalic z monitoringu drogowego
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 07, 2010 21:46 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Remont kwarantanny w nowym lokalu dalej trwa. Dziś na podłogę została rozłożona folia i 5 centymetrowa warstwa styroduru jednak pojawił sie problem bo jednak styrodur jest ciut miękki i jutro będzie kładziona warstwa płyt, a na to wykładzina, która już jest zakupiona. Mamy nadzieję że jutro podłoga będzie w całości położona, późnym popołudniem z Beatką i Dorotką jak wszystko dobrze pójdzie jedziemy robić ostateczne porządki.
Dziewczyny przdalby sie kawałek wykładziny takiej zwykłej nawet uzywanej ale nie dywanowej na położenie do przedsionka, na to pójdzie warstwa takiej sztucznej trawy, w przedsionku nie kładziemy sytoduru bo nie otworzą się zewnetrzne drzwi.
I jeszcze jedna prośba nie ma ktoś na zbyciu niepotrzebnej szafy, bo nie wiemy w jakim stanie jest szafa z Kociej Chatki bo jesli w nią wdał się grzyb to nie za bardzo chciałybyśmy go przenieść do nowego lokalu.
jutro dalsze wieści z frontu prac :lol: skończymy kwarantannę i zabieramy się za drugie pomieszczenie czyli kociarnię nie ma lekko :mrgreen:

terenia1

Post » Pt paź 08, 2010 8:10 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Filomen pisze:Czy ktoś może przygarnąc ta biedulkę? Mimo takich obrażeń mruczała i tulila się do Piotrka...

No ja już nie dam rady :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt paź 08, 2010 10:12 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

jeśli kotka nie będzie zakaźnie chora, a nie wygląda na chorą, to może przytuli ją Jadzia na kilka dni. Koszty leczenia i utrzymania będą zwrócone. Warunkiem jest to, ze po tygodniu musi trafic już do innego domku.
Będę dzwonić do dr Czogały co i jak

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]