Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 16:02 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Super wiadomość :ok: Pogratuluj córce zakocenia Ewo ;)
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Pon paź 04, 2010 18:18 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

bardzo miłe wieści..gratulacje :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 06, 2010 15:11 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

No i jak tam się miewa koteczka?
magdajedral

Post » Czw paź 07, 2010 19:38 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Strasznie się cieszę, że istnieją jeszcze ludzie o tak wspaniałych sercach, że nie wyrzucą kota na ulicę :1luvu: Ewo z córką - niech Wam Pan Bóg w kotach wynagrodzi :mrgreen: niech zdrowe będą i nie chorują.
A koteczka na zdjęciach przepiekna, jak z kalendarza normalnie :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw paź 07, 2010 21:53 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Koteczka już u Agnieszki! Chodzi za nią krok, w krok. Oczywiście śpi najchętniej w łóżku.
Dostała kolejną dawkę Zylexisu. Zaczęła jeść także suchą karmę. Ma swój drapak i już umie z niego korzystać. Jest bardzo spokojna i bezkonfliktowa.
Pozdrawiamy wszystkich!

Ewa z Wawra

Od: Nie lip 04, 2010 21:17

Post » Czw paź 07, 2010 22:20 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

CUDOWNIE :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 08, 2010 7:11 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Ewa z Wawra pisze:Koteczka już u Agnieszki! Chodzi za nią krok, w krok. Oczywiście śpi najchętniej w łóżku.
Dostała kolejną dawkę Zylexisu. Zaczęła jeść także suchą karmę. Ma swój drapak i już umie z niego korzystać. Jest bardzo spokojna i bezkonfliktowa.
Pozdrawiamy wszystkich!

Jejku jak ja się cieszę, oby tak dalej!!! :1luvu:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt paź 08, 2010 10:24 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Serce rośnie jak się czyta takie wiadomości :) Ewo, teraz kolej na ukocenie syna - przypominam, że śliczna i młodziutka Ćhmureczak, która jest u smarti, szuka domku :) A może jak testy u kotki Córki wyjdą ujemne to zechce się dziewczyna dokocić Chmureczką? Miałaby dwie dziewczyny z Mszczonowa :)
magdajedral

Post » Pt paź 08, 2010 20:01 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Oj myślę, że synowej nie namówię, choć Maciek woli koty. Ale poza tym synowa super, więc jej te jamniki wybaczę.
Też trzymam kciuki za wyniki. W niedzielę odwiedzę koteczkę.

Ewa z Wawra

Post » Pt paź 08, 2010 20:37 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Więc czekamy na wieści o koteczce :) A w ogóle to jakieś imię to ona już ma? Bo tak nigdy nie wiem jak o niej pisać....
magdajedral

Post » Sob paź 09, 2010 19:17 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Ewa z Wawra pisze:Oj myślę, że synowej nie namówię, choć Maciek woli koty. Ale poza tym synowa super, więc jej te jamniki wybaczę.
Też trzymam kciuki za wyniki. W niedzielę odwiedzę koteczkę.

Moja nie ma jamników, ale za to alergie na koty :evil: a tego wybaczyć nie zdołam :mrgreen:
:ok: :ok: za koteńkę

jasdor

Post » Śro paź 13, 2010 7:30 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Co tam u kici??

Tusinka

Post » Śro paź 13, 2010 10:04 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Koteczka ma się bardzo dobrze. Ma na imię Szara, z wszystkimi odmianami. Jest coraz śmielsza w domu. Śpi z Agnieszką, czeka na nią pod drzwiami. Na kolana wskakuje nawet gdy Agnieszka nie siedzi. Taki wyraźny syndrom sieroty.

Ewa z Wawra

Post » Śro paź 13, 2010 10:06 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

:1luvu: Dużo zdrówka dla koteńki, i cierpliwości dla Was :ok: :ok:

jasdor

Post » Śro paź 13, 2010 17:34 Re: Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

fajnie wiedzieć że kicia ma się dobrze (dziś mam wielkiego doła i dobrze że zajrzałam na forum- trochę poprawiłam sobie humor..., nie jestem pewna ale niedaleko mnie ktoś chyba wyrzucił suczkę, malutką-dorosłą, przy ruchliwej drodze, biega od rowu do rowu.... na wołanie podkula ogon i ucieka.... udało mi się tylko ją ,,popędzić,, na pole, żeby nie była przy drodze...ale co to da..... serce mi pęka)

Tusinka

[poprzednia][następna]