Emilka była u weta.Tabletka podana pazurki obcięte.Rozmawiałam o sterylce.Lekarz powiedział,że lepiej od 9ego mieśiąca życia,bo lepiej goi się
Moderator: Estraven
Szura pisze:Co do sterylizacji Emilki.
Można ją ciachać już. Sterylizuje się przecież kocięta 3 miesięczne. Można czekać do pierwszej rujki i po niej ciachać. Ale chyba ona już rodziła, bo jakoś kołacze mi się to po głowie, że kocięta u Kasi były jej. Jesli rodzila, to nie wiem na co wet czeka i jakie widzi przeciwwskazania.
-Ewciu-te maluszki nie były Emilki-ona sama jeszcze młodziutka jet!-to były kocięta z miejscowości letniskowej.kropkaXL pisze::ryk:![]()
-Ewciu-te maluszki nie były Emilki-ona sama jeszcze młodziutka jet!-to były kocięta z miejscowości letniskowej.
Na temat sterylek wielu wetów ma swoje własne teorie,jedni mówią,że przed rujką,inni,że po-komu wierzyć???
Rozmawiałam dzisiaj z Emilką 77,bo za dużo informacji i to rozbieżnych troche ja zdezorientowało.Ma się jeszcze pokonsultować,ale skłania się do opcji po rujce-.tylko jak Jej TŻ wytrzyma-co prawde Emilka mówi,że i tak mało Go w domu,bo ciagle ma dyzury,ale zobaczymy.
Tylę o tej rujce słyszałam,że az chce ją przeżyć w domu 

Emilka 77 pisze:Bardzo Wam Wszystkim dziękuję za rady,sądzę,że poczekam do rujkiTylę o tej rujce słyszałam,że az chce ją przeżyć w domu

Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, kasiek1510 i 73 gości