Matylda w DS, potrzebne kciuki :) :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 12:34 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

jak masz możliwośc to ją łap , jak dasz radę odrobaczyc to też dobrze , jak nie to na forum też były oferty pomocy, jak nie dam rady to się "upomnę" :oops:
ale ktoś by musiał podwieżc do w-wy , daj znac kiedy mam ją odebrac / będę czekac z transporterem/
tylko jak ona zniesie podróż, pewnie będzie przerażona ?????
jeśli transport będzie za kilka dni to może przechowają u siebie narazie , ja już się nie wycofam
pozdrawiam

makusia_ki

Od: Nie paź 03, 2010 23:31

Post » Czw paź 07, 2010 12:48 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

o rany, o rany, o rany, o rany 8O 8O 8O
makusia :1luvu:

Da sobie radę w trasporcie, nie martw się. Trochę kotów przewoziliśmy i to na znaczne odległości, dają radę :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 07, 2010 12:51 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

a znam taką jedna co trase Elbląg-Gdańsk-Katowice zaliczyła hahahahaa
BĘDZIE CUDNIE !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw paź 07, 2010 13:31 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

:piwa: teraz już za transport Kitki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw paź 07, 2010 13:35 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw paź 07, 2010 13:40 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Super wiadomosci :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 07, 2010 13:41 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

makusia_ki pisze:jak masz możliwośc to ją łap , jak dasz radę odrobaczyc to też dobrze , jak nie to na forum też były oferty pomocy, jak nie dam rady to się "upomnę" :oops:
ale ktoś by musiał podwieżc do w-wy , daj znac kiedy mam ją odebrac / będę czekac z transporterem/
jeśli transport będzie za kilka dni to może przechowają u siebie narazie , ja już się nie wycofam
pozdrawiam

Brawo :piwa:
najtrudniejsza jest decyzja "brać-nie brać". jak już ona zostanie podjęta reszta się układa. ja mam 6 w ten sposób i ani jednego nie żałuję. 4 na tymczasie. 2 czy 3 koty to niewielka różnica w żwirku czy jedzeniu, zobaczysz.

trzymam kciuki!
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Czw paź 07, 2010 14:18 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

makusia_ki pisze:jak masz możliwośc to ją łap , jak dasz radę odrobaczyc to też dobrze , jak nie to na forum też były oferty pomocy, jak nie dam rady to się "upomnę" :oops:
pozdrawiam

cudownie! ogromne :ok: :ok: :ok: za złapanie i transport koteczki - i oczywiście za jej aklimatyzację w DT!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

Makusia_ki - :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw paź 07, 2010 14:25 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

makusia_ki pisze:to strasznie trudna decyzja bo jak się czyta to forum to można by co godzinę przygarnąc jakiegoś potrzebującego kota, skąd ja wiem który bardziej potrzebuje pomocy ????????
zreszta ja bym ją wzięła na DT i szukała dla niej domu , nawet wśród znajomych znam trochę dobrych ludzi :)
no i boję się czy jakiegoś choróbska do domu nie przywlokę , moje koty szczepione ale ........

myślę o niej cały czas ale to nie może by pochopna decyzja , muszę się naradzic z domownikami

Myślę że DT jest lepsze niż siedzenie pod krzakiem. Będzie miała ciepełko, jedzenie, a później znajdziemy jej domek :)
Czy masz ją jak odizolować w pierwszych dniach ?
Przed przyjazdem do Warszawy na pewno pójdę z nią do weta, wiec myślę że żadnego choróbska Ci nie przywlecze.
Z transportem do Warszawy nie powinno być problemu, znam kilka osób które często jeżdżą.
Dzisiaj wieczorem będę próbowała ją łapać :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Czw paź 07, 2010 14:26 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

kciuki za złapanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

Post » Czw paź 07, 2010 14:37 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

Jeśli idziesz z nią do weta to zrób jej proszę testy na białaczkę i Felv /to za radą jednej z forumowiczek/ bo na to kotów się nie szczepi, przynajmniej standardowo.Na FIP podobno testy nie zawsze są miarodajne.mam gdzie ją odizolowac ,dostanie własny pokój :) / .Nie chcę zaszkodzic moim kotom bo bym sobie tego nigdy nie darowała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłaszały się osoby które mogą pomóc finansowo więc niech na to będzie ta pierwsza pomoc, ok????
NIka ja nie umiem wysyłac wiad na pw, więc pisz do mnie może będzie opcja odpisz , nie bardzo wiem czy na forum podaje się np nr tel a pewnie powinnyśmy się nimi wymienic jak już będziemy ustalac szczegóły transportu :)

makusia_ki

Post » Czw paź 07, 2010 14:40 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

czekam na wiadomości! może już dziś Matylda będzie nocowała u Ciebie ?

makusia_ki

Post » Czw paź 07, 2010 14:43 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

makusia_ki pisze:Zgłaszały się osoby które mogą pomóc finansowo więc niech na to będzie ta pierwsza pomoc, ok????

no to poprosimy nr konta na PW

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw paź 07, 2010 14:44 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

makusia_ki pisze:czekam na wiadomości! może już dziś Matylda będzie nocowała u Ciebie ?

Jeśli się złapie to tak ! :)

Zaraz napiszę pw.

Co do testów, to będę musiała prosić o pomoc finansową forum (to samo szczepienia), sama nie dam rady tego opłacić.
W mojej lecznicy testy są za 58 zł. O szczepienia się dowiem.

Mam podać swoje konto ?

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Czw paź 07, 2010 14:46 Re: Matylda umrze jeśli nie znajdzie się DT...................

8O to i tak tanio, u nas krzyczą 120 :evil:

WarKotka

[poprzednia][następna]