Bazarek na Koci Szpitalik - część II - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 12:00 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - Książki, Filmy, Płyty

Halo halo? Komu książkę lub płytę? Kociaki ciągle czekają na pomoc... Bazarem potrwa jeszcze kilka dni, więc zapraszam chętnych !!!

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Czw paź 07, 2010 9:44 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - Książki, Filmy, Płyty

Witam wszystkich. Może dziś ktoś się skusi na książeczkę albo płytę? W tym tygodniu do mojego DT przybyły kolejne trzy kociaki: W poniedziałek przyszła trzymiesięczna Bromba, a wczoraj Lucek i Lusia - dwa siedmiotygodniowe bąble.

Oto Bromba:
Obrazek Obrazek

BARDZO PROSIMY O WSPARCIE !!!

Gosia B

Post » Czw paź 07, 2010 19:53 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - Książki, Filmy, Płyty

Kochani - komu książeczkę? Oto Lucek i Lusia, o których pisałam rano - kociaki porzebują wsparcia:

Obrazek

Do tego przed chwilką przyjechała do nas Wensday - również siedmiotygodniowa kicia,bardzo wychudzona, z biegunką i poważnymi problemami neurologicznymi. Mam nadzieję, że to tylko efekt robaczycy, a nie wady wrodzone. Tak czy siak małą prawdopodobnie będą czekały kompleksowe badania. Bardzo proszę - POMÓŻCIE NASZYM KOCIAKOM!!! Bazarek trwa jeszcze kilka dni...

Oto Wensday:
Obrazek

Gosia B

Post » Czw paź 14, 2010 12:29 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - Książki, Filmy, Płyty

Kochani !!! Bazarek trwa jeszcze dziś i jutro... Kociaków co raz więcej, wszystkie potrzebują pomocy. Aktualnie najpilniejsza sprawa to domki dla trzech czarno-białych maluchów (Lusi, Lucka i Kaszmirka) oraz pomoc dla malutkiej, niedożywionej Wini, koteczki z problemami neurologicznymi na tle awitaminozy. Maluchy czekają na pomoc. Oto one:

Obrazek Obrazek Obrazek

ZAPRASZAM PO KSIĄŻKI I PŁYTY !!!

Gosia B

Post » Sob paź 16, 2010 22:19 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - KONIEC !!!

No i bazarek dobiegł końca. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wzięli w nim udział. Gdyby ktoś był jeszcze zainteresowany jakimiś pozycjami, które dotąd nie zeszły - proszę o kontakt a PW.

Jeszce raz dziękuję w imieniu podopiecznych Fundacji !!!

Gosia B

Post » Pon paź 18, 2010 11:39 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - KONIEC !!!

Ksiązki dostałam do rąk własnych w sobotę - dziękuję :D
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pon paź 18, 2010 15:09 Re: Bazarek na Koci Szpitalik - część II - KONIEC !!!

Ja też swoją dostałam :) dziękuję :)

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

[poprzednia]