Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Śliczna panienka
Anka pisze:Mimo woli porównuję Tenię do Gabi. Tenia zasadniczo chodzi lepiej niż Gabunia. I zupełnie inaczej. Gabunia jeśli już chodziła, to opierała tylne łapki prawidłowo na paluszkach, tylko widać było, że łapki słabei chyba z tego powodu tak trochę dziwnie stawiane. Natomiast często wolała jeździć na pupie, było jej tak chyba łatwiej. Teniusia wcale nie jeździ na pupie, jeżeli już, to chodzi, ale opiera się na piętkach i jedna łapka ucieka jej tak dziwnie do środka (ta słabsza). Tenia potrafi też na tyle oprzeć się na tylnych łapkach, że stanie słupka i przednimi oprze się np. o brzeg czegoś żeby zajrzeć. Taki manewr był dla Gabuni nie możliwy.
Za to Gabunia zasadniczo trzymała i mocz, i qpale, robiła świadomie, poza okresami nasilonych stanów zapalnych pęcherza. Teniusia moczu nie trzyma wcale, po prostu jej wypływa. Co do qpali, to jeszcze sama do końca nie wiem. Wydaje mi się, że jakoś zdaje sobie sprawę kiedy je robi.
Uraz urazowi nie równy.
Co łączy te dwie koteczki to niezwykła przymilność.
Gdy patzę teraz na Tenię, to na prawdę myślę o wierszu p.Klimka - że przyjdzie w innym futerku.
Gdy pomyślę, że kochanej, rozmruczanej Teniusi groziła bezpośrednio eutanazja to zimno mi się robi.
Anka pisze:Proszę, oto parę nowych odsłon Teni![]()
To ostatnie nie chce mi się prawidłowo odwrócić![]()
Anka pisze:CoToMa pisze:Śliczna panienka
Dziękujemy![]()
I jeszcze Tenia:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 180 gości