PILNE!Potrzebne domy dla dwóch kocurków !Koło.Chcą je uśpić!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 20:32 Re: PILNE!Potrzebne domy dla dwóch kocurków !Koło.Chcą je uśpić!

Super, że kociaki znalazły dom :) A takiej koleżanki, co z powodu wyjazdu swoje koty chce uśpić, to pogratulować... Mam nadzieję, że ją coś złego spotka w tych całych Niemczech, a jak zadzwoni do domu czy przyjaciół po pomoc, to się od niej wszyscy na pięcie odwrócą i potraktują ją jak śmiecia... :evil: Ale obrzydliwy babsztyl, bleeeee. Sorry, ale mnie zmdliło normalnie :evil: Nie można jakoś reformowac takich "ludzi"? Fuj!

A za kociastych kciuki, żeby wreszcie miały ten swój prawdziwy domek na zawsze :ok: I na zdjęcia czekamy :D

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Czw paź 07, 2010 7:31 Re: PILNE!Potrzebne domy dla dwóch kocurków !Koło.Chcą je uśpić!

Strasznie strasznie się cieszę, że kociaki będą miały swoj dom, tyle się kciuków natrzymałam że hoho, ale jak widać warto było :mrgreen: tylko jeszcze teraz zdjęcia kociastych prosimy, najlepiej dużo zdjęć :twisted: no i ogrom głasków dla kociastych :kotek: :1luvu: :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Od: Nie lip 25, 2010 15:59

Post » Czw paź 07, 2010 15:39 Re: PILNE!Potrzebne domy dla dwóch kocurków !Koło.Chcą je uśpić!

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 08, 2010 22:00 Re: PILNE!Potrzebne domy dla dwóch kocurków !Koło.Chcą je uśpić!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia]