Przydałoby się też atrakcyjne zdjęcie parki, bo chwilowo w miniaturce mam samą Mrusię. Nie znalazłam nigdzie ich wspólnego zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega29 pisze:]
Smarti, wklej skan rachunku od weta za leczenie Mrusi.
Marzenia11 pisze:vega29 pisze:]
Smarti, wklej skan rachunku od weta za leczenie Mrusi.
hmmm... nie wiem czy smarti zbierała rachunki - nie było takiej umowy więc nie było potrzeby..
Marzenia11 pisze:Musisz mieć skany do robienia bazarków???![]()
![]()
![]()
Może musisz... jakoś rozliczasz się ze schronem?
smarti pisze:Mrusia przytyła![]()
oczywiście nie brałam rachunków ale na dniach będę u weta właśnie szczepić Mrusię a także odrobaczać Norki i wtedy poprosze o rach za Mrusię-wszystko jest w kompie i nie będzie z tym problemu.
Jednak ponieważ jestem ich klientką od !6-tu lat i leczyłam tam 4 swoje psy,9 kotów a także jedną kicię padaczkową ,którą ktoś im podrzucił po prostu od nich wzięłam to oni liczą mnie w wypadku tymczasków po kosztach-czyli biorą za leki a nie biorą za wizytę.
Oczywiście to w tej syt.nie ma znaczenia ale chcę tylko,żebyście miały tego świadomość-ja sobie na to zasłużyłam lecząc tam swoje zwierzaki przez lata-ktoś inny u innego weta musiałby za leczenie Mruni zapłacić więcej o 20 zł przy każdej wizycie a wizyt było chyba 12 o ile pamiętam...
vega29 pisze:Marzenia11 pisze:
Chcę uwiarygodnić na co zbieram.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości