mar9 pisze:podniosę rudzkie biedy, może ktoś dojrzy właśnie je w tym oceanie kociego nieszczęścia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:W tym momencie najbardziej potrzebującym pomocy kotem jest Felix.
Jest jeszcze bardzo miła, domowa, biało-bura kotka, ale nie mam póki co o niej więcej informacji...
mar9 pisze:Tomeczka i Franię mam w moich adopcjach na miau a Bobiego jeszcze nie zaczęłam ogłaszać, muszę mu porobić więcej fotek i sklecić jakiś dobry tekst do tego
justyna8585 pisze:mar9 pisze:Tomeczka i Franię mam w moich adopcjach na miau a Bobiego jeszcze nie zaczęłam ogłaszać, muszę mu porobić więcej fotek i sklecić jakiś dobry tekst do tego
Tomeczek ma ode mnie allegro ,a Bobiemu wykupiłam mu cały pakiet ogłoszen u MartynyP.Jak z jego załatwianiem sie?
mar9 pisze:Bobi generalnie załatwia sie do kuwety ale wczoraj jak czyściłam kuwety to nasikał na kafelki w łazience (tam, gdzie zwykle stoi kuweta). Pewnie uznał, że na wolno sprzątam ową kuwetę![]()
CoToMa pisze:mar9 pisze:Bobi generalnie załatwia sie do kuwety ale wczoraj jak czyściłam kuwety to nasikał na kafelki w łazience (tam, gdzie zwykle stoi kuweta). Pewnie uznał, że na wolno sprzątam ową kuwetę![]()
Delikatnie dał Ci do zrozumienia, żebyś się szybciej ruszała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 59 gości