forumowe przemiany kalend. 2011- PODSUMOWANIE :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro paź 06, 2010 14:52 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

gosiaa pisze:Uuuuu, jak na poczcie to raczej nie, raczej pełne dane potrzebne.

To poproszę o więcej danych , bo czas ucieka i chciałabym już zapłacić
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro paź 06, 2010 16:11 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

może nie powinnam się wtrącac ale moze można jeszcze yrochę poczekac i zebrac więcej chętnych ???
kalendarz może byc gotowy na koniec grudnia, nie musi byc w polowie listopada a prze miesiąc jeszcze chętni by się zgłosili .... chyba ?

makusia_ki

Od: Nie paź 03, 2010 23:31

Post » Śro paź 06, 2010 17:06 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Annaa pisze:
gosiaa pisze:Uuuuu, jak na poczcie to raczej nie, raczej pełne dane potrzebne.

To poproszę o więcej danych , bo czas ucieka i chciałabym już zapłacić

wysłałam PW. Staram się od razu, zawsze odpisywać. Podawałam już kilku osobom adres, nie pamiętam czy Tobie :oops:. Przepraszam, jeżeli coś przeoczyłam :(.

makusia_ki pisze:może nie powinnam się wtrącac ale moze można jeszcze yrochę poczekac i zebrac więcej chętnych ???

kalendarz może byc gotowy na koniec grudnia, nie musi byc w polowie listopada a prze miesiąc jeszcze chętni by się zgłosili .... chyba ?
zaczynam się zastanawiać czy nie zamówimy kilku egz. więcej, żeby kontynuować sprzedaż. Nie chciałam wydłużać terminu i przesuwać wszystkiego ze wzgl. na to, że nie będzie mnie najprawdopodobniej przez 2 tygodnie i będę bez dostępu do netu. Nie mogłabym wszystkiego dopilnować. To chyba byłoby najlepsze rozwiązanie nie zmuszające wszystkich do dłuższego oczekiwania. Duża część wpłat jest już na koncie, więc odwleczenie złożenia zamówienia nie wchodzi w grę. Natomiast pewnie zamówimy jakąś niewielką nadwyżkę.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro paź 06, 2010 18:43 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Właśnie wróciłam do domu i odebrałam PW z dokładnymi danymi do przelewu .
Ale kasę już przelałam wcześniej .
Pani na poczcie powiedziała że powinno wystarczyć nazwisko i miasto .
Mam nadzieję że dotrze bez przeszkód .
Pieniądze powinny wpłynąć na konto w pon. -wt. i wtedy proszę o potwierdzenie że dotarły,
bo coś nie ufam poczcie :roll:

Też uważam że termin zbierania zamówień można by przesunąć
cel jest szlachetny , kalendarz jest świetny i wiele osób chce go mieć :ok:
a na potrzeby kotów byłoby więcej kasy ..
Obrazek

Annaa

Post » Śro paź 06, 2010 18:56 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Annaa dam znać jak dojdzie :) a jak się spóźni to zaczekam. Nic się nie martw - jesteś na liście wysyłkowej :P.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro paź 06, 2010 19:00 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

rybcie pisze:Annaa dam znać jak dojdzie :) a jak się spóźni to zaczekam. Nic się nie martw - jesteś na liście wysyłkowej :P.

ale mi proszę nie wysyłać :ryk:
już pisałam ,że odbiorę w Łodzi jak już będą ..
Obrazek

Annaa

Post » Śro paź 06, 2010 19:12 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Annaa pisze:
rybcie pisze:Annaa dam znać jak dojdzie :) a jak się spóźni to zaczekam. Nic się nie martw - jesteś na liście wysyłkowej :P.

ale mi proszę nie wysyłać :ryk:
już pisałam ,że odbiorę w Łodzi jak już będą ..

to taki skrót myślowy, w sensie, że nawet jak się opóźni wpłata - to już wiem i w ogóle... . Sprawdziłam - mam Cię jako odbiór osobisty. Wszystko gra :ok: :P
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro paź 06, 2010 19:48 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Gosiu, sorki za zamieszanie :oops: Ja jednak wracam do jednego egzemplarza, tylko dla siebie, ten drugi się wycofał, dobrze że nie po czasie :evil:
Puściłam już przelew za 1 sztukę, popraw proszę w zestawieniu.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 06, 2010 19:52 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

ode mnie tez juz poszedl przelew :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro paź 06, 2010 20:08 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

gosiaa pisze:Gosiu, sorki za zamieszanie :oops: Ja jednak wracam do jednego egzemplarza, tylko dla siebie, ten drugi się wycofał, dobrze że nie po czasie :evil:
Puściłam już przelew za 1 sztukę, popraw proszę w zestawieniu.
nic się nie stało :), już poprawiam :ok:. dzięki Ciepła i za wszystkie przelewy, schodzą w sporych ilościach, wszystko ewidencjonuję :ok:, sporo tego.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw paź 07, 2010 7:20 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Kochani, może jeszcze ktoś życzy sobie kalendarz z pięknymi, szczęśliwymi kotami? Wydatek nieduzy a cały rok będzie cieszyc! I kotkom pomoze!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw paź 07, 2010 12:44 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

sama miałam wziąc ze 2 , ale właśnie zdecydowałam się wziąc kota na tymczas więc chyba już mam wydatki, nawet nie wiem czy zdrowy i ile będę musiała wydac na weta , więc jak będzie nadwyżka to kupię :lol:

makusia_ki

Od: Nie paź 03, 2010 23:31

Post » Czw paź 07, 2010 13:22 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

powodzenia, trzymam kciuki za tymczaska :kotek: :ok:.

Zapraszamy, jutro ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń i gwarancja, że cieplutki kalendarz wkrótce dotrze do Waszego Domku!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw paź 07, 2010 15:56 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

Poproszę jeszcze 1 (czyli razem będą 4), kaskę za ten ostatni przeleję pod wieczór.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Czw paź 07, 2010 17:55 Re: forumowy kalendarz 2011-kocie przemiany KOTYlion! do 8 X!

kasiakom pisze:Poproszę jeszcze 1 (czyli razem będą 4), kaskę za ten ostatni przeleję pod wieczór.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję pięknie kasiakom :1luvu: :1luvu: :1luvu: już dopisuję :ok:.

Razem z kasiakom i podliczonym allegro mamy 187 kalendarzy :dance2: :dance2: :balony: :balony: :flowerkitty: :balony: :balony: :dance2: :dance2:

Kochani, zamówienia zbieramy jeszcze dziś i jutro :ok:!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]