gosiaa pisze:Uuuuu, jak na poczcie to raczej nie, raczej pełne dane potrzebne.
To poproszę o więcej danych , bo czas ucieka i chciałabym już zapłacić
gosiaa pisze:Uuuuu, jak na poczcie to raczej nie, raczej pełne dane potrzebne.
Annaa pisze:gosiaa pisze:Uuuuu, jak na poczcie to raczej nie, raczej pełne dane potrzebne.
To poproszę o więcej danych , bo czas ucieka i chciałabym już zapłacić
zaczynam się zastanawiać czy nie zamówimy kilku egz. więcej, żeby kontynuować sprzedaż. Nie chciałam wydłużać terminu i przesuwać wszystkiego ze wzgl. na to, że nie będzie mnie najprawdopodobniej przez 2 tygodnie i będę bez dostępu do netu. Nie mogłabym wszystkiego dopilnować. To chyba byłoby najlepsze rozwiązanie nie zmuszające wszystkich do dłuższego oczekiwania. Duża część wpłat jest już na koncie, więc odwleczenie złożenia zamówienia nie wchodzi w grę. Natomiast pewnie zamówimy jakąś niewielką nadwyżkę.makusia_ki pisze:może nie powinnam się wtrącac ale moze można jeszcze yrochę poczekac i zebrac więcej chętnych ???
kalendarz może byc gotowy na koniec grudnia, nie musi byc w polowie listopada a prze miesiąc jeszcze chętni by się zgłosili .... chyba ?

rybcie pisze:Annaa dam znać jak dojdziea jak się spóźni to zaczekam. Nic się nie martw - jesteś na liście wysyłkowej
.
Annaa pisze:rybcie pisze:Annaa dam znać jak dojdziea jak się spóźni to zaczekam. Nic się nie martw - jesteś na liście wysyłkowej
.
ale mi proszę nie wysyłać![]()
już pisałam ,że odbiorę w Łodzi jak już będą ..

nic się nie stałogosiaa pisze:Gosiu, sorki za zamieszanieJa jednak wracam do jednego egzemplarza, tylko dla siebie, ten drugi się wycofał, dobrze że nie po czasie
![]()
Puściłam już przelew za 1 sztukę, popraw proszę w zestawieniu.
. dzięki Ciepła i za wszystkie przelewy, schodzą w sporych ilościach, wszystko ewidencjonuję
, sporo tego.
. kasiakom pisze:Poproszę jeszcze 1 (czyli razem będą 4), kaskę za ten ostatni przeleję pod wieczór.
dziękuję pięknie kasiakom
już dopisuję
.

!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość