isabell36 pisze:Cześć dziewczyny
Mam prośbę napiszcie mi jak zrobić taki steropianowy domek
kopiuję z watku budkowego:
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Cześć dziewczyny
Mam prośbę napiszcie mi jak zrobić taki steropianowy domek
e-dita pisze:@Mama Belki wyglada identycznie jak Bella, to samo dostojne spojrzenie, ta sama ruda kreska na nosie. KOcina dochodzi do siebie, za kilka dni ja wypuścimy. Została jeszcze druga trikolorka do złapania, też w wysokiej ciaży
Istna pisze:a co z naszym budkowaniem?
Istna pisze:Mi pasuje - jeno że do 16 pracuję więc jakby tak na 17...![]()
Co więcej mogę służyć transportem - tylko jeszcze muszę wiedzieć gdzie tam skręcić
agiis-s pisze:Istna pisze:Mi pasuje - jeno że do 16 pracuję więc jakby tak na 17...![]()
Co więcej mogę służyć transportem - tylko jeszcze muszę wiedzieć gdzie tam skręcić
hehheheh ...strzałki ci porobię![]()
![]()
e-dita pisze:Ależ oczywiście - nigdy nie byłam skapa.
Do wyboru mamy:
Mrówkę,
Edzia,
Ruda i Mniej Ruda ( to pakiet )
nie zapominajmy o Hannibalku
e-dita pisze:Sedith pisze:agiis-s pisze:potrzebuję fachowca - osoby na tyle sprawnej, inteligentnej i zaradnej żeby mogła wstawić ogłoszenia o adopcję kotów pilnie potrzebujących pomocy na stronie Kociej Doliny![]()
na tyle cierpliwej żeby odbierając piąte odrzucenie oferty ze względu na spację zachowała kamienny spokój i spróbowała po raz szósty...
jest ktoś chętny?
chętnie również skonsultuję się z kimś komu w ostatnim czasie ta sztuka się udała
taka pomoc potrzebującym jak na stronie KD już gdzieś była opisana...kto to był....Orwell? Gogol?![]()
Hm, w sumie to się byczę na zwolnieniu w tym tygodniu, zawsze mogę popróbowaćPodeślij mi na PW jakieś namiary komunikatorowe do Ciebie, to się jakoś dogadamy
Ciekawam, czy Ci się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 151 gości