_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
O, Monika Fajnie, że nas coraz więcej w wątku Ewci
A może Cioteczka i do MPików by zajrzała?
Właśnie o tym myślałam ale to kiedyś - dziś mam dalsze szaleństwo - przychodzi pan do poprawki balkonów popękanych wzdłuż i wpoprzek - usuwanie usterki po remoncie elewacji i balkonów, jutro wcześniej niż ja z pracy wraca Mąż więc trzeba więcej czegoś ugotować
Och, nareszcie chociaż jedna fotka Miziaki dla przystojnego inspektora
Tak Ewuniu, u Ciebie też widziałam cudną burasię Myszkę, ale impuls do wpisu na jej wątku był u KropkiXL
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Obejrzałam sobie wszystkie Twoje zdjęcia w "albumie" i b. podoba mi się Mikuś wciśnięty w szafce obok makaronu i ryżu Słodki ten Twój kociak i na drukarce i półeczce
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Czy mogłybyście dołączyć do Tytusa - to wątek, który założyła Nasza Koleżanka z Myślenic. Później się pojawię i przekopiuje co napisała na jego temat na Dogomanii... jeśli znajdę Jej wątek To jest wątek Tytusa - Opala viewtopic.php?f=13&t=114794&p=6495545#p6495545 nie mam pojęcia dlaczego nie działa banerek wklejony na stronie ...