Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:To ja znów zapytam, bo nadal nie uzyskałam odpowiedzi na pytania,...
mirka_t pisze:... Wszelkie wątpliwości i sugestie, na które nie odpowiem w wątku proszę kierować na PW. ...
pixie65 pisze:Ależ ja wiem Mirko o co chodzi.
Chodzi o to, żeby pokazać "jaka ja jestem cacy a Mirka bueeee..."
Chodzi o to, żeby upokorzyć i zmusić do pokajania się.
Chodzi o to, żebyś zaczęła jęczeć.
Chodzi o to, żebyś kwiląc i ciumkając wdzięczyła się do Darczyńców.
Wtedy - być może - "zasłużysz sobie" na pomoc.
Estraven pisze:To ja spytam - czy w tym wątku chodzi po przepychanki w nieuprzejmym tonie, czy stwarzanie szansy na adopcję?
Estraven pisze:pixie65 pisze:Ależ ja wiem Mirko o co chodzi.
Chodzi o to, żeby pokazać "jaka ja jestem cacy a Mirka bueeee..."
Chodzi o to, żeby upokorzyć i zmusić do pokajania się.
Chodzi o to, żebyś zaczęła jęczeć.
Chodzi o to, żebyś kwiląc i ciumkając wdzięczyła się do Darczyńców.
Wtedy - być może - "zasłużysz sobie" na pomoc.
Gratuluję tak obszernej wiedzy![]()
Czy komuś zależy tu na zwykłej rozmowie?
Estraven pisze:...Czy komuś zależy tu na zwykłej rozmowie?
Estraven pisze:Gratuluję tak obszernej wiedzy![]()
pixie65 pisze:Nie jestem specjalnie szczęśliwa z tego powodu ale do takich wniosków doszłam obserwując rozmaite dyskusje dotyczące mirki_t.
mirka_t pisze:Estraven pisze:...Czy komuś zależy tu na zwykłej rozmowie?
Na rozmowie z wiadomymi osobami nie zależy. A powinno? Jeśli powinno to dlaczego? Kim one są żebym musiała chcieć z nimi rozmawiać?
mirka_t pisze:Na rozmowie z wiadomymi osobami nie zależy. A powinno? Jeśli powinno to dlaczego? Kim one są żebym musiała chcieć z nimi rozmawiać?
Estraven pisze:pixie65 pisze:Nie jestem specjalnie szczęśliwa z tego powodu ale do takich wniosków doszłam obserwując rozmaite dyskusje dotyczące mirki_t.
Może masz rację, może nie, niemniej na pewno podobne komentarze, tak zdecydowanym tonem na dodatek wygłoszone, nie pomagają temu wątkowi. Ani jego Autorce, jak sądzę.
Estraven pisze:pixie65 pisze:Nie jestem specjalnie szczęśliwa z tego powodu ale do takich wniosków doszłam obserwując rozmaite dyskusje dotyczące mirki_t.
Może masz rację, może nie, niemniej na pewno podobne komentarze, tak zdecydowanym tonem na dodatek wygłoszone, nie pomagają temu wątkowi. Ani jego Autorce, jak sądzę.
Estraven pisze:Fredziolina pisze:bazyla i po co się meczysz?![]()
![]()
To ja spytam - czy w tym wątku chodzi po przepychanki w nieuprzejmym tonie, czy stwarzanie szansy na adopcję?
joshua_ada pisze:Oferta bazyli została odrzucona zanim jeszcze została negocjowalna (także w sprawie przekazania informacji o domach, bezpośrednim kontakcie z zainteresowanymi itd.)
na podstawie paranoidalnej przesłanki, że należy ona do grona osób "same złoooo".
Gratuluję marketingu adopcyjnego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Williamvow i 54 gości