Alez ona slodka jest, sliczna

Terra50

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wanda164 pisze:Podobno wszystko, co komuś wyrządziliśmy - dobro i zło - wraca do nas w życiu jeszcze zwielokrotnione. Oby!
vega013 pisze:W tej samej lecznicy, w której teraz przebywa Malutka, była operowana moja 3-miesięczna Gabi. Koteńka miała rozerwany kręgosłup u nasady ogona, uszkodzoną kość krzyżową i zachodziła obawa, że będzie miała problemy z wydalaniem - dokładnie takie, jakie ma Malutka. TŻ znalazł Gabi na stacji benzynowej Orlenu przy Alei Nadwiślańskiej w Józefowie i zawiózł prosto do lecznicy.
Edit: Gabi była operowana 14 września, czyli 2 tygodnie temu. Może to ten sam zwyrodnialec skrzywdził obie kotunie?
bekos pisze:vega013 pisze:W tej samej lecznicy, w której teraz przebywa Malutka, była operowana moja 3-miesięczna Gabi. Koteńka miała rozerwany kręgosłup u nasady ogona, uszkodzoną kość krzyżową i zachodziła obawa, że będzie miała problemy z wydalaniem - dokładnie takie, jakie ma Malutka. TŻ znalazł Gabi na stacji benzynowej Orlenu przy Alei Nadwiślańskiej w Józefowie i zawiózł prosto do lecznicy.
Edit: Gabi była operowana 14 września, czyli 2 tygodnie temu. Może to ten sam zwyrodnialec skrzywdził obie kotunie?
joluka, tutaj (na 5 stronie wątku) właśnie była mowa o tym, że to może być ten sam popapraniec. na policję, koniecznie, niezależnie od tego, jak zareagują i czy coś z tym zrobią. próbować trzeba.
joluka pisze:Radość a Józefów to jednak kawał drogi.... - nie wiem, czy to powinno się łączyć...????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 247 gości