Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 19:29 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Zawsze będę zaznaczać krzyżyk, ze względu na sprawdzenie, czy pieniądze doszły.
Gdy oddałam 1% Anonimowo na Ciapkowo, to pieniądze nie dotarły.
Zaznaczając krzyżyk nie oczekuję żadnych podziękowań, to strata pieniędzy!!!
Ostatnio edytowano Śro paź 06, 2010 16:17 przez iza5, łącznie edytowano 1 raz

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Wto paź 05, 2010 19:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Może sporządzić listę osób, którym mamy wysłać te podziękowania, rozesłać je do każdej z nas i każda z nas wykreśli osoby, które zna osobiście (wydaje mi się że większość osób, które przekazały dla nas 1% to są nasze rodziny, nasi znajomi lub osoby którym wyadoptowałyśmy koty), po czym wyślemy w formie kartki pocztowej podziękowania do osób, które nie zostały wykreślone przez żadną z nas, natomiast do osób, które znamy osobiście - każda z nas wyśle podziękowanie w formie e-mailowej do osób, które zna - wyjaśniając dlaczego jest to w formie e-mail a nie kartki pocztowej.
Myślę, że to pozwoli zaoszczędzić sporo środków na rzeczywista pomoc kotom, a jednoczesnie każdy dostanie podziękowanie, aby czuł, że jego pomoc jest doceniona.

Czy taki sposób rozwiązania sprawy byłby do zaakceptowania przez Vivę?
Ostatnio edytowano Śro paź 06, 2010 9:58 przez mpacz78, łącznie edytowano 1 raz
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto paź 05, 2010 21:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

...
Ostatnio edytowano Śro paź 06, 2010 18:06 przez Izzi, łącznie edytowano 1 raz
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Wto paź 05, 2010 21:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

usunięty
Ostatnio edytowano Wto paź 05, 2010 22:13 przez Ewutek, łącznie edytowano 1 raz

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Wto paź 05, 2010 21:50 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

kochani prosze o usuniecie z forum postów dotyczących podziękowań odnośnie 1 %, ja własnie kasuję.....
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto paź 05, 2010 23:23 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Ewutek pisze:usunięty

DZIEKUJE-WSZYSTKICH PROSZE O USUNIĘCIE

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro paź 06, 2010 10:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

osoby oddające faktury od swoich wetów niech pamiętają o zestawieniach zabiegów, sterylek, hotelowania- co będzie potrzebne do rozliczenia rocznej naszej pracy.
bo nap. z faktury: 200 zł- zabiegi wet., 150zł- zabiegi wet., - 50 zł- zabiegi wet.- nie nic wynika. faktury bez opisów proszę uzupełnić o zestawienia od danych wetów i oddać monice - menial, która ładnie w exelu wszytko wyliczy.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro paź 06, 2010 10:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Ok, ja dawałam chyba 2 takie faktury bez wyszczególnienia od Łukucia. Zaraz sprawdzę, opiszę jakie to były zabiegi (ja wszystkie sprawy dot. mojego DT mam w kompie, więc nie będzie trudno odtworzyć) i wyślę informacje menial.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 06, 2010 10:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:kochani prosze o usuniecie z forum postów dotyczących podziękowań odnośnie 1 %, ja własnie kasuję.....

Tylko poproszę o instrukcję usuwania, bo nie chce mi zniknąć :)

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Śro paź 06, 2010 10:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Usunęłam, ale pozwolę sobie tylko odpisać p. Jarkowi, że moja odpowiedź nie sugerowala, że poczułam się urażona, ale że rzeczywiście zdarzyło nam się, że 1% nie dotarł tam, gdzie miał.
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Śro paź 06, 2010 11:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

echtom pisze:
sabina skaza pisze:kochani prosze o usuniecie z forum postów dotyczących podziękowań odnośnie 1 %, ja własnie kasuję.....

Tylko poproszę o instrukcję usuwania, bo nie chce mi zniknąć :)

W prawym, dolnym rogu swoich postów masz przycisk "zmień" klikasz go i edytujesz: kasujesz tekst.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 06, 2010 12:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Wczoraj wyadoptowałam Biedronka do bardzo super domku na Witominie, do tej pani, która wypełniała kwestionariusz na naszej stronie.
Jedyna niewiadoma to czy dwie tamtejsze rezydentki go przyjmą. Trzymajcie kciuki za to.

Liczba tymczasów u mnie constans, a nawet z tendencją zwyżkową, wczoraj wzięłam młodziutką szylkretkę (koło 3,5 mies.) z podwórka Echtom, ona ma jeszcze 2 siostry :roll: Mozliwe, że jeszcze na koniec tyg. trafią do mnie dwie małe koteczki z wrzeszczańskiego podwórka: Five-cent i Czarnulka, bo już dawno im to obiecałam :roll: .
Ale żeby nie było, to mogę mieć nadal 8 szt. fundacyjnych a resztę będę miała na własny koszt, pozafundacyjnie.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw paź 07, 2010 9:44 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

obiecywałem foty ze spaceru z Nietoperzem (niestety pożyczony aparat jest baardzo biedny w dodatku nie umiem robić zdjęć).

mam nadzieję że coś widać, linki do fotek na stronie poniżej:

http://szymon.jogger.pl/files/spacer.kot.html

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Czw paź 07, 2010 10:01 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Kochani, mam kolejną "akcję", tym razem na Sobieszewie.
Starsi państwo, emeryci, mają działkę w Sobieszewie (mieszkają na Żabiance), w zeszłym roku skądś przyszły i zamieszkały tam dwie kotki, państwo je karmili, z pełnym poświęceniem doglądali również całą zimę, ale niestety w porę się nie jorgnęli, że dwie kotki to się mogą rozmnożyć ...

W maju tego roku obie kotki się okociły :? Z tej młodzieży na działce zostały 3 kociaki (jeden zaginął, kilka państwo rozdali). 3 tygodnie temu jedna z tych kotek co miały młode w maju znów się okociła :?

Wstałam dziś przed świtem i pojechałam tam z państwem, złapałam dwie kocice: Jedną z tych majowych matek (która cudem w drugą ciążę w tym roku nie zaszła) oraz jedną młodą koteczkę 5-miesięczną z tych majowych. Obie zawiozłam na sterylki na Elbląską. Pan dał 100zł na te sterylki , drugą stówę na razie wyłożyłam (emeryci nie mają kasy za bardzo), koszty transportu też pokrywa ten pan.
Jutro rano jadę tam znów z nimi, wypuścić te dziś sterylizowane i sprawdzić jakiej płci jest to trzecie majowe młode, jeden jest na pewno kocurek.
To by było na teraz wszystko, pozostaje jeszcze ta matka co ma teraz 3tygodniowe młode, ale jej teraz ciachnąć nie mogę , mam nadzieję, że potem jak odkarmi w porę zdążymy.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw paź 07, 2010 10:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

ssb pisze:obiecywałem foty ze spaceru z Nietoperzem (niestety pożyczony aparat jest baardzo biedny w dodatku nie umiem robić zdjęć).

mam nadzieję że coś widać, linki do fotek na stronie poniżej:

http://szymon.jogger.pl/files/spacer.kot.html

Szymon :1luvu:
Miło patrzeć na szczęśliwego kota :ok:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia][następna]