Georg-inia pisze:ManfredkotTusi pisze:Kotki zdecydowanie mają tupty przednie i tupty tylne
o! ale i z przodu i z tyłu tupty

Kciuki za Lorenza vel Maślaka vel Parszywka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Georg-inia pisze:ManfredkotTusi pisze:Kotki zdecydowanie mają tupty przednie i tupty tylne
o! ale i z przodu i z tyłu tupty
gosiaa pisze:W piątek były cztery dwie dziewczynki i dwóch chłopców, jeden chłopiec pojechał w piątek o 21, trójka została, wczoraj też widziałam tylko dwie dziewczynki, więc drugi chłopczyk pojechał w sobotę albo w niedzielę rano
Mam ich fotki jeszcze ze środy, ale nie wywołane
Georg-inia pisze: Mały jest niemożliwy, on musi, po prostu MUSI być cały czas z człowiekiem, na człowieku, w ostateczności - obok człowiekaPamiętacie mój kolorowy "meksykański" sweterek? jak mówiłam on jest wielgaśny. W związku z tym, jak siedzę przy kompie i Lorenzo włazi mi na kolana, żeby przysnąć, to zawijam go w ten sweter z przodu i tak sobie siedzimy. Znaczy ja siedzę i stukam w klawiaturę, a on zwija się w precelek, mruczy i posapuje. Jak wstaję to przytrzymuję sweter, kot się budzi, wystawia główkę, a TŻ mówi, że wyglądam jak kangurzyca.
![]()
Georg-inia pisze:Jerzykowka, ja nie wiem co Ty pijesz, ale też chcę![]()
Georg-inia pisze:ekhem![]()
Oto Lamia![]()
![]()
I Lamia z Lorenzo![]()
dziewczyna jeszcze trochę prycha na czarnucha, ale nie jest źle. Lorenzo ją goni, ona ucieka, wskakuje na drapak i paca go z góry w głowę.
Kilka chwil temu wrócił TŻ. Była szansa, że nowego tymczasa nie zauważy, ale zdradziła nas wyprawka od CoolCatyturlająca się po podłodze w przedpokoju. Nieopatrznie zostawiłam ją tam "na chwilę". TZ ma wątpliwości co do wyspania się w nocy. Dziwny jakiś, sam mówił, że Georg jest biedny, bo mu mały ciągle dokucza i skacze przed nosem. No to załatwiłam Lorenzowi towarzystwo przecież
![]()
Lamia jest srebrną szylkretką, ma takie złote maźnięcia. Poza tym cudownie miękkie i gładkie futerko. Jakby głaskało się nic...
Marcelibu pisze:UROCZA!ŚLICZNA!
PIĘKNA!
Marcelibu pisze:UROCZA!ŚLICZNA!
PIĘKNA!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości