K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 8:37 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Cisza tu straszna :(
A remont idzie dalej, głównie dzięki Rafałowi siostrzeńcowi Dorotki :D wczoraj byliśmy w nowym lokalu z Buborem, który był w poblizu i nas nawiedził :D
Kociarnia już praktycznie w całości pomalowana jeszcze dziś tylko ostatni etap malowania drugi raz tzw. lamperia i przedsionek.
Jak dobrze pójdzie jutro Rafał z pomocą męża Beatki zacznie kłaść podłogę, folia, styropian i wykładzina, mamy nadzieję że na sobotę pierwsze pomieszczenie bedzie gotowe.
Prosimy bardzo o finansowe wsparcie remontu niestety trochę to wszystko będzie kosztować mimo naszego wkładu pracy. Przydałoby się trochę bazarków, ja niestety bazarki dopiero po niedzieli bo padł mi domowy komp.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 06, 2010 8:47 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Dajcie jak najszybciej konto na które Siostry Czarowne mają przelać pieniądze!!!
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro paź 06, 2010 8:51 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

A ja przypominam o bazarku, moze ktos jeszcze policytuje i czasami...podrzuci :roll: viewtopic.php?f=20&t=118011&start=0
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 06, 2010 9:01 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Tereniu, przelałam parę groszy na Twoje konto.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro paź 06, 2010 9:26 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Axa76 pisze:Tereniu, przelałam parę groszy na Twoje konto.

Dziękuję bardzo :1luvu:
Ja już zrobiłam takie swoje rozliczenie za wrzesień muszę jeszcze tylko wpisać na 1 stronę.
W każdym razie z tych pieniędzy a jeszcze troszkę muszę dozbierać starczy na zapłacenie czynszu za K.CH. obecna lokal za wrzesień i październik i za prąd. Zobaczymy co powiedzą w sprawie listopada, czy bedzie trzeba płacić czynsz?

terenia1

Post » Śro paź 06, 2010 10:34 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

terenia1 pisze:Cisza tu straszna :(
A remont idzie dalej, głównie dzięki Rafałowi siostrzeńcowi Dorotki :D wczoraj byliśmy w nowym lokalu z Buborem, który był w poblizu i nas nawiedził :D
Kociarnia już praktycznie w całości pomalowana jeszcze dziś tylko ostatni etap malowania drugi raz tzw. lamperia i przedsionek.
Jak dobrze pójdzie jutro Rafał z pomocą męża Beatki zacznie kłaść podłogę, folia, styropian i wykładzina, mamy nadzieję że na sobotę pierwsze pomieszczenie bedzie gotowe.
Prosimy bardzo o finansowe wsparcie remontu niestety trochę to wszystko będzie kosztować mimo naszego wkładu pracy. Przydałoby się trochę bazarków, ja niestety bazarki dopiero po niedzieli bo padł mi domowy komp.

No i jak Paweł nowa Kocia Chatka, ciekawi jesteśmy wrażen i opinii
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 06, 2010 12:36 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Nooo Pawłowi się podobało :lol: zresztą też przyjedzie w sobotę z samego rana bo będzie rozmontowywał boksy w starym lokalu i montował w nowym lokalu :) dobrze że w sobotę pan z kurczakami czynny będzie miał ruch, jutro jesteśmy z Martą umówione na zakup wykładziny do nowego lokalu :D
No mamy nadzieję że w piątek wieczorem wszystko będzie gotowe, każde ręce do pracy bardzo potrzebne - trzeba praktycznie przeprowadzić całą Kocią Chatkę w starej domyć co nieco, trzeba zawiesić karnisz jeśli już jest, przydałyby się jakieś wkręty, gwoździe młotki i pewnie wiertarka, ale Paweł chyba będzie miał. Jakby był czas można by też juz troszke uporządkować w tym drugim pomieszczeniu, żeby je juz powoli przygotowywać do remontu 8O

terenia1

Post » Śro paź 06, 2010 13:54 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

To jest Mini, kotka około dwuletnia urodzona i wychowane w komórce i może "dzięki" nie dożywieniu wykazuje cechy karłowatości-jest prawie o połowę mniejsza od swoich rówieśników- a trafiła do nas po śmierci pani która opiekowała się kotami mieszkającymi w jej komórce.
Mini jest już wysterylizowana i zaszczepiona dwukrotnie,ma jeszcze widoczne na pyszczku ślady po grzybku ale jest już praktycznie wyleczony choć profilaktycznie jeszcze smarujemy raz w tygodniu.
Mini czeka na swojego Dużego który się nią zaopiekuje na stałe i pokocha.Mini prosi o Dom Stały,taki do końca jej dni
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro paź 06, 2010 15:41 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Kto poznaje tego pana :D Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 06, 2010 19:08 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Dorota Wojciechowska pisze:Kto poznaje tego pana :D Obrazek

No toż to Kostek :ryk: żarłok jeden :D
No nie wiem czy plan naszej przeprowadzki w tą sobotę nie spali na panewce :( przydałoby się na jutro wieczór późne popołudnie i na piątek więcej rak do pracy, do kładzenia podłogi, malowania i sprzątania :!:

terenia1

Post » Śro paź 06, 2010 21:31 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Zrobiłam swoje rozliczenie za wrzesień na 1 stronie

terenia1

Post » Czw paź 07, 2010 12:22 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Piotrek odebrał fakturę za październik i zapłacił czynsz. Klucze jeszcze zostały w administracji bo mają robić z dachem. Prąd zrobili i trzeba sprawdzić jak to wygląda. Jeśli chodzi o "meble" powiedzieli, ze mozemy wystawić na zewnatrz 8O

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw paź 07, 2010 13:25 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

Filomen pisze:Piotrek odebrał fakturę za październik i zapłacił czynsz. Klucze jeszcze zostały w administracji bo mają robić z dachem. Prąd zrobili i trzeba sprawdzić jak to wygląda. Jeśli chodzi o "meble" powiedzieli, ze mozemy wystawić na zewnatrz 8O

To je dziś wystawimy :mrgreen: prąd sprawdzimy my elektrycy :mrgreen:

terenia1

Post » Czw paź 07, 2010 14:02 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

a mamy jakiś karnisz? bo się juz gubie co jest a czego nie ma no i ta lodowka u sisay :piwa:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw paź 07, 2010 14:06 Re: KOCIA CHATKA-remont nowego lokalu trwa kto do pomocy?

a ja się już doczekać nie mogę na wizję u was :) na nowym miejscu
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]