Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:czy ja na prawdę jestem utrzymanką forum?![]()
do tej pory myślałam że mi pomagacie,bywa że z wirtualek jest 130 zł ,170 zł lub 90 zł to zależy od miesiąca .
rzadko czytam wątek Mirki ,teraz chyba zupełnie niepotrzebnie tam weszłam .
Dakoti będzie węgiel ,będzie![]()
![]()
przypominam że są psy do zabrania 3 psy yorki 1-2 sunie ,2 dorosłe cziłki 2 szczeniaki cziłki .
jak nigdy kobieta chce oddać darmo ,warto więc zabrać co się da.
psy na pewno będą brzydko ostrzyżone ,z kamieniem na zębnym ,trzeba będzie uczyć je korzystać z toalety na dworzu .
możliwe że będziemy po nie jechały w następny weekend.
lecę teraz z Poncią do wetki .
w tym tyg. prawdopodobnie jeszcze nie będzie ,ale w przyszłym jest szansa ,jak będzie z rzut zrobię fotę
AgaPap pisze:
A co Jany pytania to ja odebrałam je trochę inaczej niż reszta, bo u dorci ostatnio takie zawirowania zwierzaczkowe były, że sie pogubiłam w jej futrach i sama miałam ochotę się dopytać o stan zwierzyńcaI tylko fotków bym jeszcze jakiś se marzyła
3 x pisze:AgaPap pisze:
A co Jany pytania to ja odebrałam je trochę inaczej niż reszta, bo u dorci ostatnio takie zawirowania zwierzaczkowe były, że sie pogubiłam w jej futrach i sama miałam ochotę się dopytać o stan zwierzyńcaI tylko fotków bym jeszcze jakiś se marzyła
ja to się nigdy do końca nie połapałam
ale pamiętam jak bodajze mos zaadoptowała wirtualnie Gadzinę![]()
![]()
MaybeXX pisze:Dorciu!
My Ciebie lubimy, wiesz?
I szanujemy.
Doceniamy Twój trud i pracę w walce z codziennością.
I tęsknimy, gdy nie piszesz... Martwimy się...
BO MY CIĘ KOCHAMYNawet cisi podczytywacze
dorcia44 pisze:czy ja na prawdę jestem utrzymanką forum?![]()
do tej pory myślałam że mi pomagacie,bywa że z wirtualek jest 130 zł ,170 zł lub 90 zł to zależy od miesiąca .
rzadko czytam wątek Mirki ,teraz chyba zupełnie niepotrzebnie tam weszłam .
Dakoti będzie węgiel ,będzie![]()
![]()
przypominam że są psy do zabrania 3 psy yorki 1-2 sunie ,2 dorosłe cziłki 2 szczeniaki cziłki .
jak nigdy kobieta chce oddać darmo ,warto więc zabrać co się da.
psy na pewno będą brzydko ostrzyżone ,z kamieniem na zębnym ,trzeba będzie uczyć je korzystać z toalety na dworzu .
możliwe że będziemy po nie jechały w następny weekend.
lecę teraz z Poncią do wetki .
w tym tyg. prawdopodobnie jeszcze nie będzie ,ale w przyszłym jest szansa ,jak będzie z rzut zrobię fotę
kaja888 pisze:tak Dorciu my Ciebie kochamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 204 gości