Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 11.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 05, 2010 11:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:Myślałam, że na forum "krzykiem" to tylko o ratunek dla kotów prosimy, a nie by udowodnić nim swoje racje.

Czy Misza zostanie wreszcie zdiagnozowany???!!!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto paź 05, 2010 12:00 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:...edit Perełka której wirtualną opiekunka jest Ania NSP jest zamieszczona na stronie, z apelem o onbjęcie wirtualnej opieki

Perełka była na stronie zamin Ania_NSP objęła ją wirtualną opieką. Jak do tej pory nie zgłaszała w tej sprawie reklamacji a Perełka może mieć kilku wirtualnych opiekunów.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto paź 05, 2010 12:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
dalia pisze:...edit Perełka której wirtualną opiekunka jest Ania NSP jest zamieszczona na stronie, z apelem o onbjęcie wirtualnej opieki

Perełka była na stronie zamin Ania_NSP objęła ją wirtualną opieką. Jak do tej pory nie zgłaszała w tej sprawie reklamacji a Perełka może mieć kilku wirtualnych opiekunów.

Jak również Twoi rezydenci.
http://allegro.pl/50-kotow-bydgoszcz-pr ... 20570.html
(tak, wiem, mirka_t, Ty o tym nic a nic nie wiesz. To wszystko BAJKA-BB namieszała, prawda?)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto paź 05, 2010 12:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Właściwie zastanowię się czy aby nie wystawić rezydentów do wirtualnej adopcji. Przecież biorąc pod uwagę głosy trolli wszystkie moje koty są biedne i potrzebują pomocy a kot to kot i nie jest niczemu winien. Może znajdą się dobre dusze, które zechcą napełnić ich miski.

Człowiek uczy się całe życie. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto paź 05, 2010 12:12 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Jana pisze:
Aleksandra59 pisze:(...) Może nie powinnam tego robić, bo lubię Dorcię44 i wiem, że bardzo dużo dobrego robi, ale nie można z jednej strony jedną osobę pomagającą wspierać, a drugą posądzać o nie wiadomo co:
viewtopic.php?f=8&t=117330&start
To przykład pewnego rodzaju nie do końca jasnej moralności miau :oops:

No, jeśli tak samo życzliwe osoby wspierają mirkę_t, to na jej miejscu jednak nie spałabym spokojnie...
Zwłaszcza, że porównanie co najmniej nietrafone, a jakie (kolejne) piekiełko się rozpętało :roll:

pixie65 pisze:
Jana pisze:No, jeśli tak samo życzliwe osoby wspierają mirkę_t, to na jej miejscu jednak nie spałabym spokojnie...
Zwłaszcza, że porównanie co najmniej nietrafone, a jakie (kolejne) piekiełko się rozpętało :roll:

No, ale Dorcia za to zyskała Twoją życzliwość Jano :ok:

Nie pixie65, takiej życzliwości nie zyskała.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto paź 05, 2010 12:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Właściwie zastanowię się czy aby nie wystawić rezydentów do wirtualnej adopcji. Przecież biorąc pod uwagę głosy trolli wszystkie moje koty są biedne i potrzebują pomocy a kot to kot i nie jest niczemu winien. Może znajdą się dobre dusze, które zechcą napełnić ich miski.

Ale ktoś tu pisał, że na allegro wystawieni są Twoi rezydenci właśnie, czy się mylę?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto paź 05, 2010 12:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

casica pisze:
mirka_t pisze:Właściwie zastanowię się czy aby nie wystawić rezydentów do wirtualnej adopcji. Przecież biorąc pod uwagę głosy trolli wszystkie moje koty są biedne i potrzebują pomocy a kot to kot i nie jest niczemu winien. Może znajdą się dobre dusze, które zechcą napełnić ich miski.

Ale ktoś tu pisał, że na allegro wystawieni są Twoi rezydenci właśnie, czy się mylę?

Ale rezydenci też mogą mieć po kilku sponsorów, nie?
Chyba w niczym nie są gorsi od Perełki.

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Wto paź 05, 2010 12:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Casica mylisz się, zresztą jak zawsze. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto paź 05, 2010 12:23 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Casica mylisz się, zresztą jak zawsze. :lol:

Zadałam pytanie, nie stwierdziłam faktu. Zapytałam, oczekuję odpowiedzi.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto paź 05, 2010 12:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

A to jednak masz rezydentów? 8O
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Wto paź 05, 2010 12:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Casica przecież już pisałam, że w sprawie aukcji Allegro pytania proszę kierować do BAJKA-BB. Taka niekumata jesteś. :roll:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto paź 05, 2010 12:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

To Bajka dysponuje Twoimi kotami, a Ty Mirka nie zgłaszasz protestu?
Rozumiem, "błąd" Bajki Ci pasuje. To po co zgłaszać veto.

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Wto paź 05, 2010 12:28 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Casica mylisz się, zresztą jak zawsze. :lol:

no wiesz, po co takie ciężko pracujące forumowiczki mają doczytywać Twoje posty, skoro wystarczy, że zapytają i znów odpowiesz, i znów, i znów.
W końcu nic nie robisz, to możesz siedzieć przy kompie i odpisywać w nieskończoność na durne pytania, nie?

Bo robota przy 50 kotach to żadna praca, wszyscy wiedzą, że mycie podłóg, karmienie, pranie, sprzątanie rzygów i kuwet - jest za darmo, to się rozumie samo przez się.
A te głupie feministki, które chcą dowartościowania pracy domowej, to brzydkie, sfrustrowane stare panny - chłopa nie mają, to jadem plują.
Z nudów pewnie.

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Wto paź 05, 2010 12:30 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:

to moze mi wyjaśnisz bo nie rozumiem - dlaczego gorliwie szukasz kotom sponsorów a nie szukasz domów?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto paź 05, 2010 12:30 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

sanna-ho pisze:...A te głupie feministki, które chcą dowartościowania pracy domowej, to brzydkie, sfrustrowane stare panny - chłopa nie mają, to jadem plują.
Z nudów pewnie.

Gwiazdy mówią coś jeszcze?

zabers

[poprzednia][następna]