Amika6 pisze:Myślałam, że na forum "krzykiem" to tylko o ratunek dla kotów prosimy, a nie by udowodnić nim swoje racje.
Czy Misza zostanie wreszcie zdiagnozowany???!!!
Moderator: Estraven
Amika6 pisze:Myślałam, że na forum "krzykiem" to tylko o ratunek dla kotów prosimy, a nie by udowodnić nim swoje racje.
dalia pisze:...edit Perełka której wirtualną opiekunka jest Ania NSP jest zamieszczona na stronie, z apelem o onbjęcie wirtualnej opieki
mirka_t pisze:dalia pisze:...edit Perełka której wirtualną opiekunka jest Ania NSP jest zamieszczona na stronie, z apelem o onbjęcie wirtualnej opieki
Perełka była na stronie zamin Ania_NSP objęła ją wirtualną opieką. Jak do tej pory nie zgłaszała w tej sprawie reklamacji a Perełka może mieć kilku wirtualnych opiekunów.
Jana pisze:Aleksandra59 pisze:(...) Może nie powinnam tego robić, bo lubię Dorcię44 i wiem, że bardzo dużo dobrego robi, ale nie można z jednej strony jedną osobę pomagającą wspierać, a drugą posądzać o nie wiadomo co:
viewtopic.php?f=8&t=117330&start
To przykład pewnego rodzaju nie do końca jasnej moralności miau
No, jeśli tak samo życzliwe osoby wspierają mirkę_t, to na jej miejscu jednak nie spałabym spokojnie...
Zwłaszcza, że porównanie co najmniej nietrafone, a jakie (kolejne) piekiełko się rozpętało![]()
pixie65 pisze:Jana pisze:No, jeśli tak samo życzliwe osoby wspierają mirkę_t, to na jej miejscu jednak nie spałabym spokojnie...
Zwłaszcza, że porównanie co najmniej nietrafone, a jakie (kolejne) piekiełko się rozpętało![]()
No, ale Dorcia za to zyskała Twoją życzliwość Jano
mirka_t pisze:Właściwie zastanowię się czy aby nie wystawić rezydentów do wirtualnej adopcji. Przecież biorąc pod uwagę głosy trolli wszystkie moje koty są biedne i potrzebują pomocy a kot to kot i nie jest niczemu winien. Może znajdą się dobre dusze, które zechcą napełnić ich miski.
Człowiek uczy się całe życie.
casica pisze:mirka_t pisze:Właściwie zastanowię się czy aby nie wystawić rezydentów do wirtualnej adopcji. Przecież biorąc pod uwagę głosy trolli wszystkie moje koty są biedne i potrzebują pomocy a kot to kot i nie jest niczemu winien. Może znajdą się dobre dusze, które zechcą napełnić ich miski.
Ale ktoś tu pisał, że na allegro wystawieni są Twoi rezydenci właśnie, czy się mylę?
mirka_t pisze:Casica mylisz się, zresztą jak zawsze.
mirka_t pisze:Właściwie zastanowię się czy aby nie wystawić rezydentów do wirtualnej adopcji. Przecież biorąc pod uwagę głosy trolli wszystkie moje koty są biedne i potrzebują pomocy a kot to kot i nie jest niczemu winien. Może znajdą się dobre dusze, które zechcą napełnić ich miski.
mirka_t pisze:Casica mylisz się, zresztą jak zawsze.
mirka_t pisze:dalia pisze:...edit Perełka której wirtualną opiekunka jest Ania NSP jest zamieszczona na stronie, z apelem o onbjęcie wirtualnej opieki
Perełka była na stronie zamin Ania_NSP objęła ją wirtualną opieką. Jak do tej pory nie zgłaszała w tej sprawie reklamacji a Perełka może mieć kilku wirtualnych opiekunów.
sanna-ho pisze:...A te głupie feministki, które chcą dowartościowania pracy domowej, to brzydkie, sfrustrowane stare panny - chłopa nie mają, to jadem plują.
Z nudów pewnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 69 gości