Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 0:48 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

magdajedral pisze:Hopsaj malutka do góry, na pierwszą stronkę najlepiej. Po domek. Wymarzony, wyczekany.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 05, 2010 8:44 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

J.D. pisze:sorry za offa ale mam poważną sprawę.Otóż Alina S.,prowadząca hotelik dla psów w Jaktorowie a tak naprawdę "umieralnię" w szopie w Popielarni zabrała się teraz za koty.Trzeba gdzieś to ogłosić bo znowu ucierpią niewinne stworzenia.Ja nie wiem jak to zrobić?Nowy temat założyć czy jak?Na dogo jest wątek poświęcony "takim" hotelikom i opisana jest Alina S i jej działalność.
http://www.dogomania.pl/threads/188887- ... mija%C4%87
Tel. do tego przybytku 509919453,mówi ,że hotelik znajduje się 35km. od Warszawy,bezdomne koty ze swoją karmą przyjmuje po 10zł. za dobę za 2szt.!!!!Jest miła,czaruje głosem przez telefon,opowiada jak dba o zwierzaki,cud miód a tak naprawdę.... :evil: Ogłaszajcie gdzie możecie nie pozwólmy jej na ten haniebny proceder.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 05, 2010 17:59 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Chmurka pilnie szuka najlepszegp domku!! :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto paź 05, 2010 18:06 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

CatAngel pisze:
J.D. pisze:sorry za offa ale mam poważną sprawę.Otóż Alina S.,prowadząca hotelik dla psów w Jaktorowie a tak naprawdę "umieralnię" w szopie w Popielarni zabrała się teraz za koty.Trzeba gdzieś to ogłosić bo znowu ucierpią niewinne stworzenia.Ja nie wiem jak to zrobić?Nowy temat założyć czy jak?Na dogo jest wątek poświęcony "takim" hotelikom i opisana jest Alina S i jej działalność.
http://www.dogomania.pl/threads/188887- ... mija%C4%87
Tel. do tego przybytku 509919453,mówi ,że hotelik znajduje się 35km. od Warszawy,bezdomne koty ze swoją karmą przyjmuje po 10zł. za dobę za 2szt.!!!!Jest miła,czaruje głosem przez telefon,opowiada jak dba o zwierzaki,cud miód a tak naprawdę.... :evil: Ogłaszajcie gdzie możecie nie pozwólmy jej na ten haniebny proceder.

myślę że trzeba tu w tej sprawie założyć osobny watek aby jak najwięcej osób się dowiedziało 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 05, 2010 18:08 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

smarti pisze:No prawda że jestem piękna???

Obrazek

ona jest przepiękna!
potrzebny jej najlepszy domek na świecie.
Puccini
Obrazek

Pysia.w

Od: Czw sty 07, 2010 11:03

Post » Wto paź 05, 2010 20:13 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Smarti, ja nie wiem co Ty z tymi kotami robisz... u Ciebie pięknieją w oczach. Jesteś :aniolek:
A Chmurka stała się piękną damą.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto paź 05, 2010 20:51 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Dzięki !!! :1luvu: :1luvu:

jak miło takie opinie czytać :D :D :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto paź 05, 2010 22:22 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 12:41 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

jest bazarek na tymczasy u smarti - pilnie potrzebne wsparcie na operację Julki! zapraszam!!
viewtopic.php?f=20&t=118138

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 13:02 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

madzia,mam takie pytanie czy ty dbasz aby Chmurka była zawsze na pierwszej stronnie ogłoszeń??
bo jeszcze nikt w jej sprawie nie dzwonił a to podobno jest podstawą sukcesu aby kicio nie spabał na dalsze strony.
No i koniecznie trzeba jej zrobić wydarzenie na facebooku,bardzo Cię o to prosze :)

Musze też prosic o pieniążki na utrzymanie Chmureczki bo bilans wypadł mi przerażająco.
jak wiesz pierwotnie nie planowałam że będzie u mnie tak długo-jak ją zobaczyłam to pokochałam i nie byłam w stanie znowu skazać jej na cmentarne życie.. kocham ją bardzo ,ale sama nie dam sobie rady z utrzymaniem jej na odpowiednim poziomie na jaki niewątpliwie zasługuje-nie będę przecież karmić jej najtańszą karmą z wątróbkami na przemian-raczej sama będę to wcinać :mrgreen: fuj!! :mrgreen: :mrgreen:

smarti

Post » Śro paź 06, 2010 15:08 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Iwonko, ogłoszenia zleciłam CatAngel i szczerze mówiąc nie wiem czy będę miała możliwość ich "podnoszenia" ale oczywiście spróbuję zrobić co mogę.
Jeśli chodzi o kwestie finansowe to na razie mogę wesprzeć tylko rzeczami na bazarek. Jak już Sonie pojadą do swojego domu to będę mogła pomóc bardziej. Teraz to sama jestem spłukana i szukam kasy na transport Soń :(
Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale teraz mogę jedynie wspierać duchowo. Mogę też np. oddać jedną kuwetę bo jedna u mnie jest niewykorzystywana.
magdajedral

Post » Śro paź 06, 2010 15:17 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

dzięki Ci bardzo .
na razie kuwety mam ale przeraża mnie np.zapewnianie zawartości do nich :mrgreen: -o ile na jedzenie mi nie szkoda to na żwirek aż serce boli wydawać,zwłaszcza że strasznie dużo na niego wychodzi

ogólnie to przyznam Ci się że to prowadzenie DT mnie trochę finansowo przerosło-jeszcze niedawno sama mogłam wpłacić potrzebującym dziewczynom pieniążki a teraz sama muszę prosić o wsparcie.

Ogolnie to ostatnio dopiero wygrzebujemy się z kilkuletniego mega doła finansowego i po nowym roku wreszcie będzie lepiej(oby nie zapeszyć!),ale póki co to aż się boję ujawnić męzowi prawdziwe koszty mojego przedsięwzięcia ..
na szczęscie on mówi że,jakby co to będziemy oszczędzać na sobie a na pewno nie na kiciach,ale on też niestety drukarni kasy nie ma :mrgreen:

smarti

Post » Śro paź 06, 2010 15:21 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Jak dobrze sobie przypomina to linki dalam na watek sprobujcie dziewczyny czy wy mozecie podniesc ogloszenia. Ja musze wyjsc teraz, wiec zajrze do tego pozniej...kurde musze klawiature naprawic :?

CatAngel

Post » Śro paź 06, 2010 15:23 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

smarti pisze:ale on też niestety drukarni kasy nie ma :mrgreen:

a przydala by sie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Śro paź 06, 2010 15:29 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

oj,jak cholera by się przydała...jakbym tak w totka wygrała...zrobiłabym mega pensjonat dla wszystkich biednych kiciów-ze spa i z masażami.. :kotek: :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek:

smarti

[poprzednia][następna]