4 kotki z parkingu Carrefura Wszystkie kotki maja domy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 18:15 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Obłędne dzieciaki :D.
Mam nadzieję, że szybko znajdą najcudowniejsze domy :ok:

A jakie Ty masz Weronika piękne włosy :wink:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon paź 04, 2010 20:27 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Bo ja jestem ruda z natury haha
Dałam fotke na NK i mój kolega chciaby bardzo tego Manka czarnego.Narazie musi sobie pokupywać pare drobiazgów i myśle że tak za tydzien może 2 juz bym mu malucha wydała.Fajnie by się miał.Fajni ludzie.Narazie sie martwie żebym nie dała maluchów za szybko.To tak licze chociaż z 2 tyg u mnie.
Chcę je odrobaczyć.Na szczepienie nie bd miała tyle kasy ale chociaż robali by nie miały.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto paź 05, 2010 6:04 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

co tam u malusińskich słychać :?: oo to 1 kociaczek miałby domek - super :D działasz jak błyskawica
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto paź 05, 2010 18:40 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Chciałam bardzo podziękować z pieniążki które mi wyslaliście.Nazbierało sie 100 zł.Kurcze o tylu nawet nie marzyłam.
Kupiłam Royala dla maluszków 400 gr plus 400 gr zapłaciłam 20 zł bo to jakas promocja była.Kupiłam też kg karmy Purina dla kastratów.Potem wydałam 7 zł na żwirek w Lidlu taki 10 kg.Tydzien spokoju bd miała.Za reszte odrobacze kotki a co zostanie przeznacze na karme dla nich.

Mam juz dużą paczke na poczcie niestety dzis jej nie dalo rady odebrać bo dali mi awizo.Byłam tam i powiedzieli że dopiero jutro.

Bardzo Wam dziękuje

wercia

Post » Wto paź 05, 2010 20:48 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Mój TŻ wysłał wczoraj paczkę z Mixolem, mam nadzieję, że szybko przyjdzie.
A kolega nie chciał by parki ? Dwa koty lepiej się chowają, mają zajęcie gdy Duzi są poza domem. Zamiast wyżywać się z nudów na meblach czy na opiekunie, wyładowują energię na kumplu. Ponamawiaj :wink:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro paź 06, 2010 6:00 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

werciu fajnie że masz na żwirek i jedzonko dla malusińskich :D forumowicze działają jak widać :ok:
czekamy na nowe fotki cudeńków :mrgreen:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro paź 06, 2010 11:03 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Tak dzis dostałam mleko Dziekujemy !!!
I paczka od Bożeny doszła z karma mięsną RC dla maluchów.

Bardzo bardzo dziękujemy!!

Kotki są coraz ładniejsze.Brzuszki mają juz takie okrągłe.
Kotki mają 2 mamy Puśke i Kropke.Nie wiem czy one puszczają im mleko ale małe pod nimi sie usadzaja i coś tam niby ciągnął.Ponadto Gizmo z nimi siedzi i Bryza.Aż dziwne ze tak szybko je przyjeły do siebie.

wercia

Post » Śro paź 06, 2010 11:07 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Spróbuje ponamawiać może akurat sie uda.
Ja narazie nawet ogloszen nie porobiłam.Dzis postaram sie to zrobić.Jakos głowy nie miałam bo babcia nam umarła i wszystko kreci sie wokół pogrzebu.

No ale nic dzis postaram sie to juz porobić co mam zaplanowane :)

wercia

Post » Śro paź 06, 2010 11:59 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

wercia pisze:Tak dzis dostałam mleko Dziekujemy !!!
I paczka od Bożeny doszła z karma mięsną RC dla maluchów.

Bardzo bardzo dziękujemy!!

Kotki są coraz ładniejsze.Brzuszki mają juz takie okrągłe.
Kotki mają 2 mamy Puśke i Kropke.Nie wiem czy one puszczają im mleko ale małe pod nimi sie usadzaja i coś tam niby ciągnął.Ponadto Gizmo z nimi siedzi i Bryza.Aż dziwne ze tak szybko je przyjeły do siebie.

Kropla w morzu...akurat wiem ile wcinaja maluchy...moze jeszcze cos wykombinuje po niedzieli...smacznego :D Mam nadzieje,ze "mój"Maniuś zostanie zaszczepiony w nowym domku.... :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 06, 2010 12:20 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

:mrgreen: ja z przyjemnością oglądam zdjęcia tych cudów - piękne :1luvu:
:ok: :ok: :ok: kciuki za maluszki
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro paź 06, 2010 13:57 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Prosze pare zdjęć z dzisiaj.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pochopnie nikomu ich nie oddam.Bede jak wrzód na d.... Chce miec pewnośc ze nie zrobia z nich kolejnych zabawek.Nawet kolega musi sobie poczekac bo mam nadzieje ze nazbiera sie tyle domków ze bede mogla powybierać te najlepsze.

wercia

Post » Śro paź 06, 2010 15:13 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Kolega zrezygnował.No cuż ale zabawki z moich kotków sobie nie zrobi.

Szukamy dalej dla całej 4 fajnych domków.
Pewnie coś znajde.Kwestia czasu.

wercia

Post » Śro paź 06, 2010 15:33 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

są takie śliczne !!!
najchętniej bym wzięła dwa / te szaraczki/ ale mam już dwie kocice i boję się więcej kotów w domu :oops:

makusia_ki

Od: Nie paź 03, 2010 23:31

Post » Śro paź 06, 2010 15:52 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Niema czego sie bać.Ja mam 7 swoich plus 4 maluszki na DT

wercia

Post » Śro paź 06, 2010 16:55 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
maluszki muszą trafić w dobre ręce :D
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]