No dzisiaj miałam farta i zdażyłam przed Trusia.

Za chwilkę dogotuje makaron i jade na Tęcze. Mam tam coś do poprawki i musze zobaczyc czy moje informacje zostały przeczytane.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Iza a czosnek probowalas?ja wiem ze obrzydliwy ale bardzo pomaga na wszelkie przeziebienia ,choroby.
ja juz teraz wlasciwie nic innego nie biore.jesli tylko czuje ,ze cos jest nie tak,zabek czosnku na chleb i po sprawie
iza71koty pisze:ALICJO przyszła paczka od Iwetki dla Ciebie. Ja potrzebuje jeszcze jeden dzień na poprawki drobne. Nie zrobilam tego, bo niestety zbyt zle sie czułam. Ostatnio niewiele maluję.![]()
Ja-Ba postaram sie do srody wysłac obrazek. Napisz mi prosze czy tak moze być. Góra czwartek.
Olu przyszły akumulatorki od Ciebie.Pieknie Ci Dziękuję
.
iza71koty pisze:wiora pisze:Iza a czosnek probowalas?ja wiem ze obrzydliwy ale bardzo pomaga na wszelkie przeziebienia ,choroby.
ja juz teraz wlasciwie nic innego nie biore.jesli tylko czuje ,ze cos jest nie tak,zabek czosnku na chleb i po sprawie
Wiora czosnek to ja bardzo lubie. Często jem dla samego smaku. Choć wiem ze wolno podobno tylko jeden zabek dziennie. Zeby to działało wszystko jak trzeba, to trzeba....prowadzić normalny tryb zycia. Lub chociaz troche normalny.
Afatima pisze:Spoko spoko, tak na szybko pisałam i nie miałm czasu wyjaśniać. Nie karton tylko taki arkusz plastikowy budową przypominający karton falisty-czyli dwie płaskie powierzchnie i w środku pofałdowana. Ale nic nie gnije ani nie namaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 260 gości