terenia1 pisze:W tym miesiącu muszę wypowiedzieć umowę lokalu, umowę na dostarczanie prądu do K. CH. oraz trzeba chyba wyrejestrować nasze stowarzyszenie proste z U.M.
Najgorsza sprawa z lokalem bo mamy miesięczny okres wypowiedzenia jeśli nie przychyąa się do naszej prośby to w najgorszej wersji jeszcze będziemy musiały zapłacić za listopadno ale cóż musimy pewne sprawy pozamykać i zacząć działać na nowo w nowych strukturach
![]()
Niestety sprawy formalne i urzędowe muszą być zakończone i rozwiązane
Ja się dorzucę do funduszu remontowego 100 zł ( na razie ) bo nie wiem czy więcej dam radę. Na razie kupiłam taki komplet do sprzątania wiadro+mop+miotła na kiju+ miotełka z szufelką , różne ściereczka nasączane i zwykłe, 2 duże płyny do mycia , papierek toal., ręczniki jednorazowe. Nazbierało się też na ponad 80 zł .
Fotografuję pracowicie sztuczną biżuterię na bazarek - nie wiedziałam że to tak trudno zrobić, zdjęcia wychodziły fatalne

Tereniu ponieważ nie wiem czy będę w stanie pomagać w sobotę ( bo w któryś dzień weekendu mogłabym , tylko nie ode mnie zależy w który )- powiedz czy w tygodniu mogę się na coś przydać ? bo przy podłodze z płyt raczej chyba nie pomogę. Dziewczyny - bardzo proszę jeśli będziecie jechać do castoramy kupcie karnisz NA MÓJ KOSZT-Dorota wczoraj wymierzyła, że karnisz musi mieć 2 metry min. -2,20 maks. -więc niestety , ten który oferowałam od siebie z domu jest o wiele za krótki. Dziś zaniosę do krawcowej firanki do uszycia - będzie taki firankowy " patchwork".