Agn pisze:masz pewność, że żadne z nich nie posłużyło do założenia pseudohodowli? Jak nie - to posprawdzaj.
Mam 100% pewność. Nie muszę sprawdzać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:masz pewność, że żadne z nich nie posłużyło do założenia pseudohodowli? Jak nie - to posprawdzaj.
MariaD pisze:Agn pisze:masz pewność, że żadne z nich nie posłużyło do założenia pseudohodowli? Jak nie - to posprawdzaj.
Mam 100% pewność. Nie muszę sprawdzać.
Agn pisze:Czy ja Wam spamuję wątki pytaniami, na które nie chcecie odpowiadać? Nie, bo zwyczajnie nie mam czasu. Mirka też, tak podejrzewam, nie ma. A można by Wam również urządzić taki kipisz w wątkach - życzliwą krytyką i równie życzliwymi pytaniami..
genowefa pisze:Agn pisze:Czy ja Wam spamuję wątki pytaniami, na które nie chcecie odpowiadać? Nie, bo zwyczajnie nie mam czasu. Mirka też, tak podejrzewam, nie ma. A można by Wam również urządzić taki kipisz w wątkach - życzliwą krytyką i równie życzliwymi pytaniami..
A szkoda, że nie użądziłaś jak miałaś okazję. Mogłabym Ci odpowiedzieć wprost. Ale nie. Lepiej robić żaluzje i nie narażać się. O Twoich idiotycznych przemyśleniach dowiedziałam od osób trzecich, które mają czas preglądać to forum.
Agn pisze:genowefa pisze:Agn pisze:Czy ja Wam spamuję wątki pytaniami, na które nie chcecie odpowiadać? Nie, bo zwyczajnie nie mam czasu. Mirka też, tak podejrzewam, nie ma. A można by Wam również urządzić taki kipisz w wątkach - życzliwą krytyką i równie życzliwymi pytaniami..
A szkoda, że nie użądziłaś jak miałaś okazję. Mogłabym Ci odpowiedzieć wprost. Ale nie. Lepiej robić żaluzje i nie narażać się. O Twoich idiotycznych przemyśleniach dowiedziałam od osób trzecich, które mają czas preglądać to forum.
edit: uderz w stół.
Agn pisze:Jesooo, no ile można, no?
Czy ja Wam spamuję wątki pytaniami, na które nie chcecie odpowiadać? Nie, bo zwyczajnie nie mam czasu. Mirka też, tak podejrzewam, nie ma.
Agn pisze:Mogłabym wydłużyć listę.
Agn pisze:Za diabła nie rozumiem o co Wam chodzi.
A to, co rozumiem nie nadaje się do publikacji.
EOT.
genowefa pisze:Coś więcej? Jakoś marnie jak na ripostę.
genowefa pisze:A szkoda, że nie użądziłaś jak miałaś okazję. Mogłabym Ci odpowiedzieć wprost. Ale nie. Lepiej robić żaluzje i nie narażać się. O Twoich idiotycznych przemyśleniach dowiedziałam od osób trzecich, które mają czas preglądać to forum.
genowefa pisze:Niestety nie będę się tutaj z wami bawić na bieźąco, bo w przeciweniństwie do Was sama zarabiam na siebie i swoje koty. Nie mam czasu na pierdoły. Agn - na żwirek też sama zarabiam. Chyba zapomniałaś ile kosztuje codzienna wymiana żwirku. Skoro forum za to płaci, to i nie masz z tym problemu.
Agn pisze:Casica, nudzisz.
casica pisze:Agn pisze:Casica, nudzisz.
Chyba jednak nie, skoro tak pasjami mnie czytasz![]()
Monostra pisze:mirka_t pisze:kicia582 pisze:Nie należy nigdy zapominać, że celem każdego leczenia jest przywracanie i utrzymywanie radości życia zwierzęcia. Bardzo wątpliwe są więc próby leczenia, które przez swoje działanie uboczne obciąża bardziej organizm niż sama choroba.
Bardzo mądre słowa zwłaszcza jeśli leczenie dotyczy kota. Dziękuję.
Jakie działanie uboczne miało zbadanie wycinka i zdiagnozowanie zmian w tym wypadku?
Agn pisze:Marcelibu - masz trzy koty, nie masz przy nich roboty?
Agn pisze:Takie są tip-top zadbane?
Agn pisze: Nadal wlewasz w stareńkiego kota 15ml parafiny dziennie?
Agn pisze:A nie powiedział Ci nikt życzliwy(...)
Agn pisze:, że w tym wieku koty mogą mieć kłopoty z unerwieniem jelit i zwyczajnie im perystaltyka szwankuje? Może zamiast wlewać w kota tę parafinę, która wcale taka obojętna dla organizmu nie jest, zapytałabyś weta o leki poprawiające perystaltykę właśnie, co? Bo za chwilę przeczytamy w Twoim wątku, że Meo stracił wzrok, a nikt nie pomyśli, że to na skutek przedawkowania parafiny kot cierpi na awitaminozę A.
Agn pisze:Mogłabym wydłużyć listę.
Naprawdę nie macie nic do roboty? Jeśli faktycznie macie swoje koty zadbane, zdrowe i co tam jeszcze, a nadal cierpicie na nadmiar energii - zapytajcie sąsiadkę staruszkę, czy nie trzeba jej zakupów przynieść, czy tez w sprzątaniu pomóc.
Za diabła nie rozumiem o co Wam chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], puszatek, squid i 69 gości