Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Marlon pisze:Ja jestem przeciwna wysylaniu listów!
Ja oczywiście też!
Uważam, że wystarczająca formą podziękowania byłoby zamieszczenie notki na stronie internetowej pkdt jaka kwota wpynęła z tytułu 1% oraz w jaki sposób została zagospodarowana przez pkdt.
Uważam również za zasadne napisanie na stronie internetowej zdania w stylu "Szanując każdą złotówkę, każdy grosz, przekazany przez darczyńców postanawiamy wykorzystać całą kwotę na pomoc kotom, nie marnując ani grosza na drukowanie podziękowań i opłaty pocztowe".
echtom pisze:mpacz78 pisze:Marlon pisze:Ja jestem przeciwna wysylaniu listów!
Ja oczywiście też!
Uważam, że wystarczająca formą podziękowania byłoby zamieszczenie notki na stronie internetowej pkdt jaka kwota wpynęła z tytułu 1% oraz w jaki sposób została zagospodarowana przez pkdt.
Uważam również za zasadne napisanie na stronie internetowej zdania w stylu "Szanując każdą złotówkę, każdy grosz, przekazany przez darczyńców postanawiamy wykorzystać całą kwotę na pomoc kotom, nie marnując ani grosza na drukowanie podziękowań i opłaty pocztowe".
Nie powinnam się wtrącać jako sympatyk only, ale sądzę, że podziękowanie na stronie wystarczy. Przekazanie sporej kwoty na podziękowania indywidualne to jednak pewna rozrzutność i tak mogłoby zostać odebrane również przez darczyńców. Trzeba tylko przeredagować uzasadnienie, bo "marnowanie pieniędzy na podziękowania" nie brzmi najlepiej
a dużo tego ? mam daleko ale jak jest w setkach kg to jestem skłonny się pofatygować.kinga-kinia pisze:Potrzebna na poniedziałek osoba do pomocy w rozładowaniu karmy na godz 12:00 Gdynia -Obłuże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości