Psotusiowy pamiętnik 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 02, 2010 13:37 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:Zmarznięte koty pod krzakiem
anioł dziś nowe wypatrzył
miski z jedzeniem ustawił
budki z kartonów dostarczył

wszystkim już nadał imiona
domy im znaleźć obiecał
niech ciepło im będzie w fotelach
wieczór rozświetli im świeca!

Inka

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIZIA - MIZIA - KIZIA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:oops: mizi mizi mizi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 02, 2010 13:40 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

a kiedy wierszyk dla skarbonki na pierwszą stronę :kotek:
krynia08

Post » Sob paź 02, 2010 13:42 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

Sam musi się napisać :oops:

MaryLux

Post » Sob paź 02, 2010 13:44 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

MaryLux pisze:Sam musi się napisać :oops:

wiem i tylko tak sobie głośno czekam :kotek:
krynia08

Post » Sob paź 02, 2010 14:03 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

Powiem mu, żeby się z dojrzewaniem pośpieszył

MaryLux

Post » Sob paź 02, 2010 14:05 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

MaryLux pisze:Powiem mu, żeby się z dojrzewaniem pośpieszył

:1luvu:
krynia08

Post » Nie paź 03, 2010 13:48 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

Anioły bank utworzyły
skarbiec już pełny miłości
koty w piwnicach schowane
czekają na swoich gości

metal w tabletki się przekuł
papier się w karmę zamienił
anioł skarbonką potrząsnął
i kocie życie odmienił

Inka

MaryLux

Post » Nie paź 03, 2010 14:10 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

MaryLux pisze:Zmarznięte koty pod krzakiem
anioł dziś nowe wypatrzył
miski z jedzeniem ustawił
budki z kartonów dostarczył

wszystkim już nadał imiona
domy im znaleźć obiecał
niech ciepło im będzie w fotelach
wieczór rozświetli im świeca!

Inka

MaryLux pisze:Anioły bank utworzyły
czekają na swoich gości

i kocie życie odmienił

Inka

I kotki juz nie som głodne i som scensliwe, a my z nimi. Inecko, taki anioł psyjechał po mnie na takie śmieldzonce miejsce, gdzie zajezdzało duzo samochodow. Aniol wzioł mnie do samochodu, psytulił i telaz jestem scensliwa. Ale tak naplawdę to był Duzy. Inecko, cy luć moze być aniołem? A cy te kotki schowniente w piwnicach nie bojom siem ludzia? Bendom najedzone i zdlowiutkie, a jak jesce nie bojom siem ludzia, to anioł posuka im domków i ludzia. Luć weźmie je do domku, połozy na fotelu, zapali światełko i bendzie je miział, miział i miaział, plawda?
A moja Duza siem pyta, cy Twoja Duza moze zlobić takom stlone, co siem otwozy i bendzie cytać tylko Twoje pseślicne wielsycki.
Gabi
PS. Nplychałam na Oliwunię, bo chciała mnie odplychać od klawiatuly. A Duza powiedziała, ze my same musimy dojść do polozumienia i nie bendzie za nas nasych splaw załatwiała. Twoja Duza tez tak lobi?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 03, 2010 14:17 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

vega013 pisze:I kotki juz nie som głodne i som scensliwe, a my z nimi. Inecko, taki anioł psyjechał po mnie na takie śmieldzonce miejsce, gdzie zajezdzało duzo samochodow. Aniol wzioł mnie do samochodu, psytulił i telaz jestem scensliwa. Ale tak naplawdę to był Duzy. Inecko, cy luć moze być aniołem? A cy te kotki schowniente w piwnicach nie bojom siem ludzia? Bendom najedzone i zdlowiutkie, a jak jesce nie bojom siem ludzia, to anioł posuka im domków i ludzia. Luć weźmie je do domku, połozy na fotelu, zapali światełko i bendzie je miział, miział i miaział, plawda?
A moja Duza siem pyta, cy Twoja Duza moze zlobić takom stlone, co siem otwozy i bendzie cytać tylko Twoje pseślicne wielsycki.
Gabi
PS. Nplychałam na Oliwunię, bo chciała mnie odplychać od klawiatuly. A Duza powiedziała, ze my same musimy dojść do polozumienia i nie bendzie za nas nasych splaw załatwiała. Twoja Duza tez tak lobi?

Gabuniu, moja Duża z Ciocią maciejową już dawno zrobiły bloga dla mnie i dla Łaciusia od Cioci maciejowej, ale one obie są ciapy i żadna od maja tam nic nie napisała :evil:
A te koty z piwniców to się nie boją tych kudziów - aniołów, co im amciu przynoszą i szukają domków. Mnie to znalazła jedna ludzia, dała drugiej, a ta druga mnie zaniosła do Chrzestnej, a Chrzestna do Dużej
Moja Duża też mówi, że my sami w trójkę musimy się dogadać

MaryLux

Post » Nie paź 03, 2010 14:27 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

MaryLux pisze:
vega013 pisze:I kotki juz nie som głodne i som scensliwe, a my z nimi. Inecko, taki anioł psyjechał po mnie na takie śmieldzonce miejsce, gdzie zajezdzało duzo samochodow. Aniol wzioł mnie do samochodu, psytulił i telaz jestem scensliwa. Ale tak naplawdę to był Duzy. Inecko, cy luć moze być aniołem? A cy te kotki schowniente w piwnicach nie bojom siem ludzia? Bendom najedzone i zdlowiutkie, a jak jesce nie bojom siem ludzia, to anioł posuka im domków i ludzia. Luć weźmie je do domku, połozy na fotelu, zapali światełko i bendzie je miział, miział i miaział, plawda?
Gabi

Gabuniu, moja Duża z Ciocią maciejową już dawno zrobiły bloga dla mnie i dla Łaciusia od Cioci maciejowej, ale one obie są ciapy i żadna od maja tam nic nie napisała :evil:
A te koty z piwniców to się nie boją tych kudziów - aniołów, co im amciu przynoszą i szukają domków. Mnie to znalazła jedna ludzia, dała drugiej, a ta druga mnie zaniosła do Chrzestnej, a Chrzestna do Dużej

Duza splawdziła i mówi, ze od malca, a nie od maja. Nie wiem o cym mówi, ale jak mówi, to wie, co mówi. No to my plosimy, zeby tam było co cytać do dzisiaj, zeby syskie wielsyki były w jednym miejscu, zeby Duza nie musiała sukać jak chce nam pocytać. Dobze? My baldzo, baldzo plosimy i plosimy syskie, syskie seść kotecków.
Gabi

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 03, 2010 14:29 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

vega013 pisze:
MaryLux pisze:
Gabi

Duza splawdziła i mówi, ze od malca, a nie od maja. Nie wiem o cym mówi, ale jak mówi, to wie, co mówi. No to my plosimy, zeby tam było co cytać do dzisiaj, zeby syskie wielsyki były w jednym miejscu, zeby Duza nie musiała sukać jak chce nam pocytać. Dobze? My baldzo, baldzo plosimy i plosimy syskie, syskie seść kotecków.
Gabi

Dzisiejszy wierszyk już tam jest. I ja pogonię Dużą, żeby następne też tam wklejała

MaryLux

Post » Nie paź 03, 2010 14:34 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

czekają na swoich gości

i kocie życie odmienił

Inka

wszyscy bardzo byśmy tego chcieli, ale nikt nie ująłby tego tak pięknie !

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Nie paź 03, 2010 14:36 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

annette88 pisze:
czekają na swoich gości

i kocie życie odmienił

Inka

wszyscy bardzo byśmy tego chcieli, ale nikt nie ująłby tego tak pięknie !

Ciociu, ale wrocławskie kocie anioły stworzyły bank pod nazwą Kocia Skarbonka

MaryLux

Post » Nie paź 03, 2010 14:37 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

to znaczy, ze muszę jeszcze się wrócić i doczytac, tak ?

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Nie paź 03, 2010 14:42 Re: Psotusiowy pamiętnik 2 - antologia czeka, jeszcze 7 egz.

Po pierwsze ileś stron tego wątku, a po drugie to: viewtopic.php?f=1&t=117404

MaryLux

[poprzednia][następna]