Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Aga, a może trzeba wprost, bo tak opłotkami to tylko się domyślają ludzie, a może jak upublicznić, to będzie dla innych wiadomość, że niektórych nie można poważnie traktować. Jestem za!
lutra pisze:Rudego b. chcą Państwo od pchły, niestety na moje rude się spóźnili, możesz im go zarezerwować? tego albo tego z ruczaju, którego zdjęć nie ma, a które gdzieś na wątku były.
Tweety pisze:lutra pisze:Rudego b. chcą Państwo od pchły, niestety na moje rude się spóźnili, możesz im go zarezerwować? tego albo tego z ruczaju, którego zdjęć nie ma, a które gdzieś na wątku były.
może z Ruczaju, bo starszy? Co prawda nie nasz ale docelowo może się okazać, że jak nie pójdzie do domu to jednak będzie nasz![]()
Leone, dzięki
lutra pisze:Rudego b. chcą Państwo od pchły, niestety na moje rude się spóźnili, możesz im go zarezerwować? tego albo tego z ruczaju, którego zdjęć nie ma, a które gdzieś na wątku były.
miszelina pisze:Nowi lokatorzy klatek na Kocimskiej śliczniZwłaszcza rudasek.
Natomiast nowe duże koty w cat-roomie mega-przerażone. Dymny (?) tkwi na grzejniku koło licznika, tam, gdzie rezydowała Majka, a drugi (nie wiem, jakiego koloru) pod paletami. Za to Robiś ślicznie bawił się laserkiem razem z maluchami![]()
Przypominam o jutrzejszym transporcie palet ode mnie - do Pandy raczej mi nie wejdą.
Tweety pisze:Kto z jadących jutro na wystawę będzie mógł wziąć ze sobą kociaka z ok. Daszyńskiego, który ma jechać na leczenie do Dobrego Weta? My musimy jechać na Kocimską zapakować stół i inne klamoty, ode mnie z biura krzesła, jak dorzucimy do tego jeszcze zjazd z trasy po kociaka to w ogóle trzeba będzie wyjechać dzikim świtemKto może? Proszę ...
miszelina pisze:Tweety pisze:Kto z jadących jutro na wystawę będzie mógł wziąć ze sobą kociaka z ok. Daszyńskiego, który ma jechać na leczenie do Dobrego Weta? My musimy jechać na Kocimską zapakować stół i inne klamoty, ode mnie z biura krzesła, jak dorzucimy do tego jeszcze zjazd z trasy po kociaka to w ogóle trzeba będzie wyjechać dzikim świtemKto może? Proszę ...
Ja.
Proszę o bliższe dane, tj. gdzie konkretnie jest kot (mam nadzieję, że go nie trzeba łapać), czy będzie w przenosce, czy mam jakąś wziąć, adres, nr telefonu.
Mogę tam być ok. 8.30 (najwyżej przyjadę do Myslenic po 9.00). Mam nadzieję, że tam ktoś kota ode mnie przejmie, nie wiem, gdzie jest Dobry Wet.
_namida_ pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Kto z jadących jutro na wystawę będzie mógł wziąć ze sobą kociaka z ok. Daszyńskiego, który ma jechać na leczenie do Dobrego Weta? My musimy jechać na Kocimską zapakować stół i inne klamoty, ode mnie z biura krzesła, jak dorzucimy do tego jeszcze zjazd z trasy po kociaka to w ogóle trzeba będzie wyjechać dzikim świtemKto może? Proszę ...
Ja.
Proszę o bliższe dane, tj. gdzie konkretnie jest kot (mam nadzieję, że go nie trzeba łapać), czy będzie w przenosce, czy mam jakąś wziąć, adres, nr telefonu.
Mogę tam być ok. 8.30 (najwyżej przyjadę do Myslenic po 9.00). Mam nadzieję, że tam ktoś kota ode mnie przejmie, nie wiem, gdzie jest Dobry Wet.
Ja wiem gdzie jest Dobry Weterynarz i jak dojechać od niego na Zarabie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, teesa i 339 gości