Wwa Ursus. Mamie Jeżynek jednak ma się na życie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 20:32 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

U mnie ma najfajniejszy charakter i absolutnie bezproblemowy jest Maciek. I chyba tylko on.
Drugi mógłby być Pluszak, ale jeśli chodzi o niego, problemem jest straszliwa głupota, będąca wielokrotnie autozagrożeniem :roll:

Ach, SiupSiup :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 26, 2010 20:33 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Maluszki się przypominają:
Obrazek

Dzisiaj nastawiłam klatkę na mamę maluchów, które pojechały do Maryli i seidhee. Niestety bez efektu :( Za to któryś wyżarł jedzenie z klatki pozostawiając ją otwartą :evil:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie wrz 26, 2010 21:20 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

boskie są :1luvu:
szczególnie Spidi
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie wrz 26, 2010 22:32 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Panienka Nunu nadal sra po kątach mimo kuwety, mimo sprzątania, jak dorośnie to jej skórę przetrzepię :P teraz jest za mała :> Joker okazał się super bratem, śpią razem, bawią się razem, wszystko ok. Sam musiał przejść na specjalną dietę, okazal się alergikiem, wcina teraz tylko purinę. Mała rośnie jak an drożdżach i nadal jest rozkoszna :)
kocia mama Jokera, Nunu i Pankraca :D

asantir

Od: Wto wrz 14, 2010 19:53

Post » Pon wrz 27, 2010 7:51 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Odrobaczyłam królewnę Pacynkę i przetestowałam - negatywna jakby co ;)
Wypuszczona na mieszkanie troszkę dziczy, ale tylko troszkę. Wydaje mi się, że absorbuje ją mnóstwo rzeczy i nie ma czasu na głupoty.
Kupy ma nie za ładne - odstawiłam mokrą karmę, podaję jej gluty z siemienia lnianego, a ona nadal ma lekką biegunkę, choć jest poprawa.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon wrz 27, 2010 20:43 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

asantir - musisz ją przyuczyć do kuwety. Jej zachowanie wynika na razie wyłącznie z niewiedzy. Odpadają w diagnozie problemy ze zdrowiem i problemy psychiczne. Jak podrośnie będzie tylko gorzej, bo nabierze złych nawyków. A ja będę bardzo, bardzo zła jeśli za parę mieisęcy wróci do mnie kot z tego powodu.

seidhee, moje niestety też mają bardzo brzydkie kupy :( Pomimo odrobaczenia i karmienia ich gotowanym drobiem i suchym biomilem :( Jutro jest dr. Altrych, chyba znowu dam te kupy do badania.

asantir, a tak przy okazji, czy Twoja też ma brzydkie kupy?

EDIT: Moje już nie srają po kątach, jak biegają po domu, to załatwiają się do "dorosłych" kuwet.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto wrz 28, 2010 19:55 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Podrzucę, czyściutkie, zdrowe, zaszczepione i odrobaczone maluszki szukają pilnie DT/DS!
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto wrz 28, 2010 19:59 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

:ok: :ok: :ok: za domki!

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw wrz 30, 2010 21:27 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Obejrzałam je starannie. Wszystkie maluchy są przepiękne i słodziutkie :1luvu: bez wyjątku... :lol:
Paluszek

Post » Czw wrz 30, 2010 21:35 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Paluszek pisze:Obejrzałam je starannie. Wszystkie maluchy są przepiękne i słodziutkie :1luvu: bez wyjątku... :lol:

No, ale trzeba wybrać. Nie ma przebacz :twisted: ;) Chyba, że mam coś Twojej Córce po prostu wcisnąć, to nie ma sprawy 8) Jeszcze do soboty do 8 rano możesz dzwonić.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw wrz 30, 2010 21:48 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Wciskaj... Na razie mnie... Córce potem :lol: Wszystkie śliczne i malusieńkie. Ale moja Kizia i Mizia też miały około 6 tygodni jak do nas przyjechały. Tylko już zapomniałam, jakie byly malutkie...
Paluszek

Post » Czw wrz 30, 2010 21:53 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

mnie malutka czarna rozczuliła pewnie dlatego że najmniejsza
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw wrz 30, 2010 21:57 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

monika794 pisze:mnie malutka czarna rozczuliła pewnie dlatego że najmniejsza

I najpokraczniejsza :twisted: :wink:

Niestety najmniejsza jest w komplecie z największym Jeżynem, który ani rozczulający ani pokraczny nie jest. Będzie z niego duży koczur 8) Duuużo kota do kochania 8)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 01, 2010 14:12 Re: Wwa Ursus. 4 MALUSZKI PILNIE DT/DS !!!!!!!!! FOTO str.35

Ciekawe, ktore przyjadą :mrgreen: lubię niespodzianki... A jakby coś, to buraski też lubię i pręguski. Oczywiście pingwinki także :1luvu:
Paluszek

[poprzednia][następna]